Aleksandar Uhrin

Ovako danas izgleda bivši muž Sanje Marinković, misteriozni producent (foto)

Autor:

18.10.2023 15:58

Foto: Dušan Petrović

Foto: Dušan Petrović

Bivši suprug Sanje Marinković ne voli medijsko eksponiranje



Sanja Marinković nešto više od tri godine uživa u statusu slobodne dame.

Početkom 2020. godine stavila je tačku na decenijski brak sa Aleksandrom Uhrinom sa kojim ima petnaestogodišnjeg sina Strahinju.

Međutim, bivši suprug Sanje Marinković ne voli objektive, te smo retko imali prilike da ga vidimo u društvu popularne voditeljke.

Instagram

 

Njihova ljubavna priča započela je spontano, na televiziji, dok su zajedno radili emisiju. Kako je voditeljka više puta isticala, čim je ugledala Aleksandra, znala je da je on onaj pravi. 

Ubrzo su uplovili u vezu i godinu dana kasnije dobili sina. Venčali su se tek 2011, i to u automobilu na putu do aerodroma, pošto su rešili da medeni mesec provedu u gradu ljubavi, Parizu.

Bivši suprug Sanje Marinković uspešan je u svom poslu

Iako karijeru provodi na televiziji, sa druge strane kamere u odnosu na nekadašnju partnerku kao producent i montažer, Aleksandar Uhrin ne voli medijsko eksponiranje. 

Srđan Bosnić

 

Javnost je imala prilike da ga vidi tek nekoliko puta na početku njegove i Sanjine veze, da bi se on kasnije povukao vešto izbegavajući objektive znatiželjnih paparaca.

Pročitajte Usporava starenje, ublažava ožiljke i čisti organizam - Sanja Marinković se kune u ovaj tretman (foto)

I danas, tri godine posle razvoda od voditeljke, bivši suprug Sanje Marinković uživa u medijskoj ilegali. Bivši supružnici ostali su u prijateljskim odnosima kako bi zajedničkim snagama vaspitavali jedinca koji je centar njihovih svetova.

- I pored toga što smo se razveli, Aleksandar i ja smo najbolji prijatelji i roditelji našeg deteta. Komuniciramo i viđamo se na dnevnom nivou i kada je reč o našem sinu Strahinji sve je kao što je nekada bilo - otkrila je jednom prilikom Sanja.

Facebook

 

Aleksandar nije previše aktivan na društvenim mrežama, pa tek ponekad objavi fotografiju na kojoj možemo videti kako danas izgleda.

Iako je zašao u šestu deceniju, bivši suprug Sanje Marinković i dalje je ozbiljan šmeker, a da li ima novu partnerku, ostaće enigma za javnost.

 

Komentari. (0)

Loading