Sanja Marinković

Usporava starenje, ublažava ožiljke i čisti organizam: Sanja Marinković se kune u ovaj tretman (foto)

Autor:

11.10.2023 17:04

Foto:

Foto:

Za savršen izgled Sanje Marinković je, između ostalog, zaslužan i ovaj revolucionarni tretman



Poput mnogih dama naša najpoznatija voditeljka izuzetno vodi računa o svom izgledu. Osim balansirane ishrane i redovnih treninga, za savršen izgled Sanje Marinković zaslužan i ovaj revolucionarni tretman.

Ata Images

 

Reč je o ozon-terapiji koja je ujedno alternativni metod lečenja, zarastanja rana, ublažavanja ožiljaka, detoksikacije i usporavanja starenja.

Pročitajte Uz pomoć ovog treninga Sanja Marinković održava vitku liniju, masne naslage se tope, a rezultati su fenomenalni (video)

Ozon-terapija funkcioniše tako što se gas, koji se prirodno nalazi u našoj atmosferi, pomešan sa kiseonikom u medicinskom generatoru unosi u organizam, gde ima višestruko dejstvo.

Postoji više načina primene ozon-terapije. Može se naneti preko kože,  ubrizgavanjem u krv ili mišić, što se smatra najefikasnijom metodom, a takođe je moguće popiti ga u obliku kapsule ili tablete ili rektalno.

Ovaj tretman naša voditeljka prvi put je probala u Dubaiju, a potom i kod nas, te ga toplo preporučuje svim damama koje vode računa o sebi. 

Instagram

 

Savršen izgled Sanje Marinković često je na meti komentara, a njene slike na društvenim mrežama prepune su komplimenata na račun njene lepote, ukusa i šarma. 

Komentari. (0)

Loading