Sanja Marinković

Nedavno je proslavila 50. rođendan: Da li biste prepoznali Sanju Marinković bez šminke?

Autor:

17.04.2024 19:03

Foto: Ata Images/Antonio Ahel

Foto: Ata Images/Antonio Ahel

Sanja Marinković bez šminke u 51. godini života izgleda ovakoSanja Marinković bez šminke je uvek kada se kamere ugase jer uživa negujući prirodni izgled i u šestoj deceniji života.

Voditeljka je oduvek pobornik toga da pravilnom ishranom i načinom života generalno možemo biti lepe i negovane i u drugoj polovini života, a njen izgled je dokaz da je ta teorija ispravna.

Antonio Ahel/ATA Images

 

Poznata kao neko ko redovno obaveštava pratioce na društvenim mrežama o svim zanimljivostima iz svakodnevice, novinarka je nekoliko puta objavljivala fotografije na kojima je bez trunke šminke.

Prvo iz šminkernice, dok se pripremala za snimanje emisije, a nešto kasnije i sa peškirom na glavi, a u krupnom kadru bilo je blistavo lice na kojem osim dnevne kreme nije bilo ničeg drugog.

Pročitajte Mržnju Sanja Marinković više ne krije - Prezirem ga

Komplimenti za hrabrost, ali i savršen izgled nizali su se na voditeljkin račun, a ona ne krije da je ponosna što je nedavno proslavila 50. rođendan, a izgleda barem duplo mlađe, kao sa početka karijere.

Sanja Marinković bez šminke nema čega da se stidi, a ovim fotografijama želela je i da pokaže drugim damama da je najvažnije ono kako se u duši osećaju jer se sve prvo odražava na licu.

Instagram

 

 

Komentari. (0)

Loading