Jelena Ivanović

Pustila je da prirodno stari: Dame i gospodo, Jelena Ivanović bez šminke i estetskih korekcija (foto)

Autor:

07.07.2023 15:45

Foto: Jakov Simović

Foto: Jakov Simović

Izgled Jelene Ivanović iz godine u godinu oduševljava, ovo su najnovije fotografije



Nekadašnja manekenka Jelena Ivanović ima 43 godine, a sa samo 24 zakoračila je u svet modelinga koji je pokorila munjevitom brzinom.

Jelena je šetala svetskim modnim pistama i sarađivala sa prestižnim brendovima, ali je ipak ostala na zemlji.

Pročitajte Praznik u domu Jelene i Branislava Tomaševića - Uskrs u Gornjem Milanovcu i bogata šumadijska trpeza

Izgled Jelene Ivanović i dan danas je potpuno prirodan

Uvek prirodna, bez ikakvih estetskih korekcija, ova lepotica naučila je da prihvati starenje i da ponosno nosi svoje godine o čemu je svojevremeno govorila.

- Važno mi je kada se pogledam u ogledalo, da tom liku koji vidim mogu da se nasmešim i poželim dobro jutro. Zato ne očekujem od sebe da izgledam kao devojka kada sam hodala svetskim pistama, niti da mi lice bude kao sa naslovnih strana na kojima je radio čitav tim modnih stručnjaka, da bi fotorafije bile tako glamurozne.

Kao i svakoj majci koja radi, dan mi odmah počinje dinamično i što sam praktičnija u koordinaciji sebe i svih oko sebe, to mi ostavlja prostora da na kraju nešto i uradim za sebe: da otrčim kod frizera, na trening pilatesa ili masažu.

Pročitajte Jelena Ivanović - Jedan Gotjeov kompliment poništio je višegodišnje nezadovoljstvo

Prihvatila sam da se budim sa novim borama, prihvatila da ne živim životom devojke kada sam bila usredsređena samo na sebe; sada živim životom majke, partnerke, poslovne žene, i sve uloge su mi pođednako važne. 

I za šta je onda potreban filter? Rezutati sami govore, ostvarenja i na privatnom i na poslovnom planu su moji najveći ukrasi - rekla je jednom prilikom Jelena za Blic ženu i dodala:

Bez filtera se suočavam sa sobom, a ni drugima ne dajem povoda da očekuju nešto što nisam.

Umesto da koristim fotošop i slične aplikacije koje peglaju, zatežu, podmlađuju, ja biram fotografije na kojima se smejem i koje su uhvatile sreću u mojim očima, a svaka slika nadahnuta zivotom čini nas mlađima i privlačnijima. 

Pročitajte Prizor koji su mnogi čekali Suzana Mančić (66) uslikana u kupaćem kostimu, ovo je realnost (foto)

Jelena Ivanović i dalje je dosledna svom stavu, pa je podelila fotografiju u sasvim prirodnom izdanju i pokazala kako izgleda bez trunke šminke, botoksa i filera, a ono što je sigurno je da prirodan izgled Jeleni Ivanović prelepo stoji.

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading