Nekadašnja manekenka, vlasnica modne agencije Model Scouting Office, kosu šiša i senči jednom u šest meseci i često menja parfeme

Na šišanje i senčenje idem jednom u šest meseci. Kada vas ošiša dobar frizer, nema ni potrebe da odlazite češće. Kosu perem dva puta nedeljno, jednom to radim kod frizera i obično se istovremeno i feniram i manikiram, a jednom sama kod kuće.

Ne bih želela da ugrađujem veštačke supstance u svoje telo. Poštujem prirodne tokove i trudim se da prihvatim svaku novu boru. Zabavljaju me transformacije frizure, svaka takva promena zada mi novi izazov.

Žan-Pol Gotje mi je dao kompliment za moj izrazito beo ten koji se u visokoj modi veoma ceni. Do tada sam bila nesrećna što sam “bela kao sir”, ali je od prvog trijumfa na pariskom Fashion Weeku to postao moj plus. Odustala sam od ideje kvarcovanja i bilo koje metode samopotamnjivanja i sa samopouzdanjem dočekujem letnju garderobu.

Često menjam parfeme, a nekima se rado i vraćam. Trenutno mi u ovoj fazi buđenja proleća prija La Vie est Belle, ne samo zbog nežnih nota nego i zbog naziva koji asocira na radost i lepotu življenja.

Kad je u pitanju ishrana, držim se pravila da treba jesti sve, ali umereno. Za vežbanje nikad nije kasno, da biste obradovali svoje telo. A za lepotu je uvek zaslužno osam sati dobrog sna.

Čitajte i: