Rada Đurić: Duboko verujem da svaka promena, kao i lepota, dolaze iznutra

Autor:

15.05.2017 15:45

Foto:

Foto:



Popularna voditeljka RTS-a ujutru temeljno čisti lice i nanosi kremu, u torbi uvek ima kvalitetan sjaj za usne, nikad ne eksperimentiše sa kosom, a usvojila je savet svoje bake da su za lepotu najvažniji dobar san i dovoljan unos vode

Moja dnevna bjuti rutina je vrlo jednostavna, umivam se toplom vodom i temeljno čistim lice, nakon čega stavim dnevnu kremu i blago se našminkam, ukoliko ne snimam emisiju. Ako radim, onda je pomenuti postupak obavezan i po izlasku iz studija.

Omiljeni kozmetički proizvod, bez kog stvarno ne mogu, jeste krema za lice, kao i ona za ruke.

Šminkam se brzo, malo i jednostavno. I uvek to radim sama. Usluge profesionalnih šminkera koristim samo za emisije. Volim da istaknem sve, ali nenapadno, i nikad u isto vreme. Nekad su to oči, nekad usne, a u torbi uvek imam dobar i kvalitetan sjaj.

 

 

Kompletnu brigu o mojoj kosi vodi moja drugarica i frizerka Senka. Godinama to radi veoma uspešno i sve, ama baš sve, od boje, oblika, dužine, nege do izbora preparata, njena je odluka. Logično, ako se ima u vidu da je ona stručnjak, a da sam ja svaki drugi dan ispred kamere. Nikad ne bih menjala dužinu kose, sviđa mi se ovakva kakva je sada, i duboko verujem da svaka promena, kao i lepota, dolazi iznutra.

Najbolji savet vezan za negu dobila sam od moje bake, koja mi je rekla da su za lepotu najvažniji dobar san i dovoljan unos vode. Ne mogu reći da sam baš previše poslušna, ali znam da je to veoma efikasno.

Volim da eksperimentišem sa parfemima. Ipak, poznajem svoju notu, a sa mirisima “Chanel” i “Giorgio Armani” nema greške. Trenutno koristim “Salvatore Ferragamo Emozione”.

Nema posebne filozofije kad su ishrana i vežbanje u pitanju, više je reč o odluci i disciplini. Jedem šta i koliko mi prija, ali nikad kad nisam gladna. Umem i te kako da uživam u hrani, pa i da preteram. Vežbam dok ne pobedim sebe, a na spavanje ne mogu da utičem, spavam koliko mogu.

Maja Gašić

Autor

Komentari. (0)

Loading