Dragana Kosjerina

Džaba bacate novac na skupe kreme: Dragana Kosjerina ima savet za mladolikost

Autor:

18.05.2023 14:21

Foto:

Foto:

Izgled Dragane Kosjerine ostavlja bez daha, evo koja je njena tajna



Lepota Dragane Kosjerine godinama mami uzdahe muškog pola s jedne strane, dok kod određenog broja dama izaziva divljenje, druge joj zavide, ali sve se pitaju da li je za izgled Dragane Kosjerine zaslužna samo genetika ili ima neku drugu tajnu.

Pročitajte Danas najlepše TV lice, a nekad - Ovako je Dragana Kosjerina izgledala na početku karijere (foto)

Vlada Maraj

 

Voditeljka je nedavno otkrila koja je njena tajna za mladolik izgled.

- Nisam ništa radila na sebi. Nisam protivnik umerenih korekcija, ali nisam nikada osetila potrebu da nešto na svom licu menjam.

Negujem se i privatno se veoma retko šminkam, jer smatram da mi je koža dovoljno opterećena na snimanjima i to teškom scenskom šminkom - rekla je Dragana, prenosi Blic.

Instagram

 

- Priznajem, pomalo se i plašim bilo kakvih invazivnih tretmana, jer sam tip koji mora da zna i šta tačno ulazi u sastav maske za lice pre nego što je nanesem.

Vodim računa o ishrani, unošenju tečnosti i redovno treniram, a to ističem jer svi treba da znaju da su uzaludne skupocene kreme i tretmani, ako o koži ne brinete "iz stomaka" - istakla je voditeljka.

Izgled Dragane Kosjerine često je hvaljen, a ona je otkrila kako reaguje na komplimente koje svakodnevno dobija.

Pročitajte Grešite svakodnevno - Zbog ovoga vam koža brže stari, obratite pažnju

Instagram

 

- Najpre, osetim potrebu da zahvalim na komplimentu. Zatim, često imam potrebu da se našalim na svoj račun, kao da je potrebno da svaki kompliment stigne u paketu sa nekom makar šaljivom kritikom.

Mislim da je to pitanje vaspitanja i činjenice da sam naučena da se ni u čemu ne uznosim. Estetika i briga o fizičkom izgledu je sastavni deo mog posla, a lepota je relativna. Da se ne shvati pogrešno, lepa reč mi prija, ali ocena drugih ne utiče previše na moje samopouzdanje - zaključila je ona.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading