Dragana Kosjerina

Prirodna lepota: Poznata voditeljka oduševila sve svojim izgledom

Autor:

18.10.2022 16:30

Foto:

Foto:

Izgled voditeljke Dragane Kosjerine oduševio sve



Voditeljka Dragana Kosjerina od kako se pojavila na malim ekranima, osvojila je gledaoce i publiku svojom lepotom, osmehom i harizmom. Iako svoj privatan život ne deli na društvenim mrežama, neretko svoje pratioce obraduje fotografijama sa njenih brojinh putovanja i različitih destinacaija, upoznavajući ih gde je otputovala, šta posećuje. Na društvenoj mreži Instagram često deli kratke inserte i fotografije sa snimanja emisija, gostima, kako bi svojim pratiocima približila ili otkrila deo atmosfere koji se nije video ispred malih ekrana. Nedavno je na gore pomenutoj mreži podelila fotografiju na kojoj je u drugačijem i kežual izdanju, bez trunke šminke.

Instagram screenshot @dragana.kosjerina

 

 

 

Pročitajte Pogled ljubavi - Voditeljka pokazala snažnu emociju

 

Naime, na pomenutoj fotografiji jedno od najlepših TV lica pozira na terasi sa šoljom i širokim džemperom, u prirodnom izdanju, dok je u opisu postavila: "Dobar vikend!", nakon čega su se nizali komentari njene koleginice Kristine Radenković i Olivere Kovačević, kao i brojnih pratilaca na račun njenog izgleda, kao što su: "Uvek najlepša dama", "Dobro jutro najlepša. Sa Draganom je svaki vikend savršen, poseban i jedinstven. Ubedljivo najlepša, najpozitivnija, najprivlačnija, najzgodnija, najseksipilnija, najelegantnija žena u Srbiji", "Koja lepota. Svaka čast. Rodila majka za sva vremena..." i mnogi drugi.

Dragana je svoje pratioce i gledaoce navikla da je viđaju pretežno u glamuroznim i elegantnim haljinama i toaletama, uvek doteranu. Dok sa druge strane osim na televizijskim ekranima na kojima je gledaoci viđaju, ona sa svojim pratiocima deli sadržaj i fotografije na kojima je u ulozi modela za razne kozmetičke preparate, kao i modele haljina koje nosi na setovima. Pa, tako kada objavi pojedine fotografije sa odmora, letovanja ili kao pomenutu bez scenske šminke, dugih haljina, potpeticai visoke mode, iznenda i oduševi pratioce svojim izgledom bez šminke i svog pomenutog glamura.

Instagram screenshot @dragana.kosjerina

 

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading