Dragana Kosjerina: Ne odričem se hrane, uvek biram dobar trening!

Autor: Maja Gašić

04.07.2017 22:00

Foto:

Foto:Dragana Kosjerina, voditeljka Jutarnjeg programa RTS-a kaže da nije pristalica radikalnih dijeta, a najbolje se oseća sa prirodnom bojom kose

Dragana Kosjerina: Lepo je ono što je odmereno i uredno

Kosa mi je prilično zahvalna, gusta je tako da i bez feniranja ima dobru formu. Međutim, teme mi je vrlo osetljivo i ponekad moram da upotrebljavam specijalne formule za smirivanje iritacije kože. To se naročito dešava u zimskim mesecima. Iako sam nekoliko godina izvlačila svetlije pramenove na krajevima kako bih postigla efekat “sunca u kosi”, odustala sam od toga i prefarbala se u svoju prirodnu boju, koja mi ipak najviše odgovara. Negu uvek prepuštam profesionalcima, timu iz frizerskog salona “Unikat”, kao i frizeru Ivanu Veljiću.


Volim parfeme i uvek ih imam nekoliko koje na smenu koristim. Izdvajam “Trussardi A Way for Her” i “Salvatore Ferragamo” koje najčešće stavljam ovih dana.


Teško je govoriti o filozofiji spavanja kada vam posao nalaže da ustajete u četiri ujutru. Trudim se da legnem na vreme, ili da nedostatak sna nadoknadim nekim kratkim popodnevnim odmorom. Ne odričem se hrane, niti sam pristalica radikalnih dijeta, uvek biram dobar trening.

Maja Gašić

Autor

Komentari. (0)

Loading