Dragana Kosjerina: Lepo je ono što je odmereno i uredno

Autor: Maja Gašić

28.06.2017 14:00

Foto:

Foto:Voditeljka Jutarnjeg programa RTS-a ne robuje bjuti navikama, najčešće koristi prirodne preparate koje je godinama sama otkrivala, nije sklona radikalnim promenama izgleda, a najbolji savet dobila je od mame - da je lepo ono što je odmereno i uredno

Dnevna rutina mi zavisi od rasporeda obaveza, odnosno od toga da li se tog dana budim u četiri izjutra i pripremam za Jutarnji program ili ne.


Ono što ne propuštam jeste umivanje hladnom vodom, čišćenje lica i nanošenje kreme. Ali ne robujem bjuti navikama. Volim prirodne preparate koje sam sama otkrivala tokom godina, a u fazama kada mi je koža opterećena savet potražim od dermatologa.

Privatno se šminkam vrlo diskretno i toliko šminke umem da nanesem i sama. Kada vaš posao podrazumeva da stalno imate profesionalni mejkap, koristite svaku priliku da odmorite lice od njega. Iako volim povremeno da istaknem usne crvenim ružem, najčešće stavljam onaj boje mesa, njega uvek nosim u torbi.

A post shared by Dragana Kosjerina (@draganakk) on Apr 29, 2017 at 9:12am PDT

Nikada nisam bila sklona radikalnim promenama kada je izgled u pitanju. Volim prirodnu lepotu i mislim da je treba negovati i što više čuvati. Najbolji savet dobila sam od mame - da je lepo ono što je odmereno i uredno.

Maja Gašić

Autor

Komentari. (0)

Loading