Prizor koji vrlo retko možemo videti: Sanja Marinković bez trunke šminke!

Autor:

24.11.2021 15:00

Foto:

Foto:

Voditeljka Sanja Marinković bez šminke! Prizor koji zaista nemamo prilike često da vidimo, s obzirom da posao TV lica iziskuje konstantnu šminku, a vrlo često i onu tešku scensku.



Popularna voditeljka Sanja Marinković (47) jedno je od najomiljenijih TV licau Srbiji. Osim interesantnih tema koje konstantno obrađuje, Sanja putem društvene mreže Instagram, svojim obožavaocima pruža uvid u određene detalje iz njenog privatnog života.

Voditeljka Sanja Marinković bez šminke!

Poslednja objava na njenom Instagramu, tiče se činjenice da ljudi vrlo često drugim osobama sude na osnovu fizičkog izgleda, te donose ishitrene zaključke. Voditeljka je pokušala da prikaže ogromnu razliku u izgledu kada na sebi ima jaku šminku, te lice bez trunke šminke.

Pročitajte i Nećete je prepoznati: ovako je Sanja Marinkovič izgledala na početku karijere

- Bilo bi lepo kada ljudima ne bi sudili na osnovu izgleda, no najčešće je tako - napisala je Sanja ispod pomenute objave.

Ono što je posebno oduševilo njene pratioce bila je njena hrabrost da sebe prikaže u 'normalnoj' situaciji, bez teške scenske šminke, koju svakodenvno nosi zbog prirode posla. 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading