Sanja Marinković

Noć koja je sve promenila u braku Sanje Marinković: Poruka mi je stigla na Badnje veče...

Autor:

12.04.2023 14:44

Foto: Dalibor Danilović

Foto: Dalibor Danilović

Brak Sanje Marinković završen je bez mnogo drame i pompe, ovo do sada javnost nije znalaBrak Sanje Marinković i Aleksandra Uhrina trajao je deset godina.

Voditeljka o rastanku sa bivšim suprugom nikada nije želela previše da komentariše jer je privatnost uvek čuvala samo za sebe. 

Iako je te 2011. godine, kada su jedno drugom rekli da, izgledalo kao da će brak Sanje Marinković trajati večno, razvod se ipak dogodio. 

Pročitajte Ovu vežbu mnogi ne bi mogli ni da probaju, ali Sanja je sa 49 godina izvodi kao od šale (video)

Srđan Bosnić

 

- Rastali smo se kao bračni partneri, ali ne kao prijatelji i Strahinjini roditelji - iskreno je priznala Sanja za Republiku i po prvi put otkrila da jednu noć nikada neće zaboraviti. 

- Poruka da sam zvanično razvedena stigla mi je od advokata na Badnje veče, dok sam bila sa drugaricama i našom decom u Dubaiju. Pisalo je "Čestitam, sada ste zvanično razvedeni".

Odavno smo odlučili da se rastanemo kad nam je postalo jasno da je ljubav počela da bledi, da su nestale želje za pažnjom i poljupcima - rekla je Sanja i dodala da joj je psihoterapija mnogo pomogla. 

Pročitajte Nećete je prepoznati - Ovako je Sanja Marinkovič izgledala na početku karijere

Dalibor Danilović

 

- Psihoterapija je najbolji lek za svaki emocionalni bol, svaku nedoumicu, nesigurnost i razdor u srcu i duši.

Meni je posao uvek bio terapija u teškim životnim trenucima, ali se dešavalo i da plačem sve do ulaska u studio - objasnila je Sanja koja danas živi život punim plućima.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (1)

Loading
Marija

14.04.2023 07:27

Devojke, ovako ne treba. Pozdrav