Sanja Marinković

Ovu vežbu mnogi ne bi mogli ni da probaju, ali Sanja je sa 48 godina izvodi kao od šale (video)

Autor:

12.01.2023 18:32

Foto:

Foto:

Trening Sanje Marinković je izuzetno zahtevan, ovo ne može svako



Trening Sanje Marinković ponovo je oduševio. Bez obzira kako se oseća popularna voditelja vežbanje ne propušta. Sanja redovno trenira i to četiri puta nedeljno, a u poslednje vreme najčešće praktikuje jogu, koja joj omogućava da pronađe unutrašnji mir i povrati pozitivnu energiju.

Pročitajte Odmah ćete ga poželeti u svom garderoberu - Sanja dominira u komadu bez kojeg se ne može zamisliti zima (foto)

Sanja je na svom Instagramu objavila video u kom je pokazala kako izvodi veoma zahtevnu vežbu. Svesna da je mnogima nemoguće da istu izvedu, voditeljka je u opisu napisala da je balans ključ svega.

 

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by Sanja Marinkovic (@sanjamarinkovicofficial)

- Većina je na našim prostorima sklona preteranom čekanju. Čekamo da neko otkrije naš talenat, čekamo da nam poslodavac poveća platu, čekamo da nam neko prvi priđe ili pošalje poruku. Čekamo da nam neko ulepša ili ispuni život. Da li nam nedostaje samopouzdanje, da li smo lenji ili imamo velika očekivanja? Balans između duše i tela, želja i ciljeva, misli i osećanja su recept za uživanje. Nije lako! Ja za početak naučila da balansiram na dve joga kocke, za ostalo ima vremena - našalila se Sanja.

Pročitajte Gubitak težine posle četrdesete uz ove namirnice ide kao po loju

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by Sanja Marinkovic (@sanjamarinkovicofficial)

Ukoliko ste dovoljno hrabri, ali i motivisani, isprobajte ovu zahtevnu vežbu, koju Sanja Marinković izvodi sa lakoćom, pa tako i ispitajte svoje granice.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading