Jana Laušević

Jana je tatina mezimica: Najmlađa ćerka Žarka Lauševića lepotu je nasledila od majke, a evo čime se bavi (foto)

Autor:

15.10.2023 19:50

Foto: Vesna Lalić

Foto: Vesna Lalić

Ćerka Žarka Lauševića tatina je mezimica



Žarko Laušević prethodnih dana bio je okupiran premijerom novog filma „Heroji Halijarda” u kome igra jednu od glavnih uloga. 

Ovacije i aplauzi na beogradskoj premijeri bili su višeminutni, a legendarni glumac nije krio koliko je srećan što je uprkos narušenom zdravstvenom stanju uspeo da se pokloni publici.

O privatnom životu legendarnog glumca malo šta se zna, te tako retko kad imamo prilike da vidimo kako izgleda najmlađa ćerka Žarka Lauševića.

Ata Images

 

Sa suprugom Anitom ima filmsku ljubavnu priču, a ona je veoma cenjena šminkerka u Holivudu koja je Žarku bila najveća podrška tokom teškog životnog perioda.

Glumac ima troje dece – sina Dušana i ćerku Asju iz prvog braka sa Majom Laušević, dok sa drugom ženom ima ćerku Janu.

Jana je najmlađa ćerka Žarka Lauševića, koja je po poslednjim informacijama koje se mogu naći u medijima živela u Njujorku, gde je i upisala koledž.

Instagram

 

Ćerka Žarka Lauševića prava je lepotica

Istražujući njene društvene mreže možemo videti da se predstavlja kao neko ko mnogo voli životinje, a na prvom mestu pse.

Sada se mogu pronaći informacije da je diplomirala na Gradskom koledžu u Njujorku, na odseku za medijske komunikacije i marketing.

Pročitajte Vidno mršaviji - Žarko Laušević prvi put u javnosti nakon izlaska iz bolnice (foto)

Ona se bavi odnosima sa javnošću, kao i digitalnim kampanjama za klijente iz različitih sektora.

Instagram

 

Najmlađa ćerka Žarka Lauševića, kako su domaći mediji navodili u više navrata, ne voli da se javno eskponira, a na legendarnog oca je veoma ponosna.

Komentari. (1)

Loading
Predrag Popović

16.10.2023 16:01

Jes vala velika ljepotica