Maja Ćulafić

Rodila mu je dvoje dece i nikada se nije medijski eksponirala, ovo je prva supruga Žarka Lauševića

Autor:

26.02.2024 15:01

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Prva supruga Žarka Lauševića živi u Americi, ponovo se udala, a evo kako izgleda



Kada je 15. novembra 2023. godine preminuo Žarko Laušević, mediji su odmah počeli da pišu o detaljima iz njegovog privatnog života.

Mnoge je zanimalo gde je i šta sada radi Maja, prva supruga Žarka Lauševića, koja mu je rodila dvoje dece, Asju i Dušana.

Vladimir Radojičić

 

Iako je tih devedesetih godina njen muž bio u jeku popularnosti, ona je birala da svoj život vodi daleko od medija. Odgajala je njihovu decu i odabrala da bude žena iz senke.

Samo jednom je dala izjavu za medije kada se desio nemili događaj koji je obeležio glumčev život, 31. jula 1993. godine.

Prva supruga Žarka Lauševića danas izgleda ovako

- Nemojte, molim vas. Ništa ne možemo da govorimo. Čekamo da dođe advokat - rekla je prva supruga Žarka Lauševića za "Večernje Novosti" dva dana posle tragedije.

A. H./ATAImages

 

Ipak, njih dvoje rešili su da stave tačku na bračnu zajednicu još dok je Laušević bio u zatvoru, a po izlasku na slobodu glumac se ponovo oženio Anitom, koja mu je bila najveća podrška tokom bolesti.

Pročitajte Udovica Žarka Lauševića prvi put u javnosti posle njegove smrti, sada je jasno zašto ju je toliko voleo

Maja Ćulafić, rođena Minić, i danas živi u Čikagu sa drugim suprugom, a uz nju su i Asja i Dušan, koji su se takođe odlučili za život preko okeana.

Kako izgleda prva supruga Žarka Lauševića pogledajte OVDE.

Komentari. (0)

Loading