Alen Islamović

Hiljade žena je ludelo za njim: Ovako je Alen Islamović izgledao u mladosti (foto)

Autor:

28.09.2023 21:00

Foto: Ata Images

Foto: Ata Images

Izgled Alena Islamovića u mladosti



Grupa “Bijelo dugme” važila je za jedan od najpopularnijih bendova stare Jugoslavije, a njeni članovi za najveće zavodnike. Ipak, dame su najviše padale na izgled Alena Islamovića, frontmena grupe. 

Story arhiva

 

Slavni pevač rođen je 17. avgusta 1957. godine u Bosni i Hercegovini. Do svoje druge godine živeo je u mestu Sokolac, a potom se sa porodicom seli u Bihać.

Pročitajte Danas jedna od najlepših voditeljki, a nekada... Ovako je Jovana Joksimović izgledala pre 22 godine

Najmlađi od četvoro dece uživao je najveću pažnju, a njegova dva starija brata i sestra su mu usadili ljubav prema muzici. Zajedno sa njima preslušavao je LP ploče na gramofonu.

Prvi dodir sa muzičkim instrumentima Alen je imao tokom sedamdesetih godina, kada je njegov stariji brat kupio akustičnu gitaru. Upravo je na njoj i učio da svira.

Instagram

 

Posle završetka osnovne škole, koju je pohađao u Bihaću, Alen Islamović upisuje srednju tekstilnu, takođe u Bihaću. Vrlo brzo osniva svoju prvu grupu „BAG“, u kojoj je pored toga što je bio pevač, svirao i gitaru.

Po povratku iz vojske dobio je ponudu da se priključi sastavu grupe Divlje jagode. Osim na izvanredne vokalne sposobnosti žene širom sveta padale su i na izgled Alena Islamovića, ali on je srce dao samo jednoj - lepoj Marijani.

Na društvenoj mreži Instagram sada je osvanula fotografija pevača iz mlađih dana koja opravdava titulu najvećeg zavodnika i srcelomca koju su mu svojevremeno nadenule pripadnice lepšeg pola. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @estradni.arhiv

Iako je u avgustu napunio 66. godina izgled Alena Islamovića dopada se damama koje ispod fotografija ostavljaju najlepše komplimente na njegov račun. 

Komentari. (0)

Loading