Ognjen Amidžić

Najpopularniji voditelj, a školovao se za nešto sasvim drugo: Ognjen Amidžić nikada nije završio... (foto)

Autor:

27.04.2023 18:30

Foto: Ata Images

Foto: Ata Images

Obrazovanje Ognjena Amidžića zanima mnoge, evo za šta se voditelj školovaoInteresovanje za život Ognjena Amižića naglo je poraslo posle vesti da se zabavlja sa 17 godina mlađom koleginicom Minom Naumović. Popularni voditelj decenijama vodi jednu od najgledanijih emisija, ali on se za ovaj posao nije školovao.

Pročitajte Ognjen javno govorio o novoj devojci, Dimitrovska samo saopštila - Beba je devojčica! (foto)

Ata Images

 

Naime, Amidžić je posle srednje škole upisao studije istorije na Filozofskom fakultetu, ali nikada ih nije završio.

Ognjen Amidžić karijeru je počeo na TV Šabac gde je vodio muzičku emisiju Vi-Džej 015. Potom je prešao na radio-stanicu Beograd 202, a zatim i na Radio-televiziju Srbije na kojoj je vodio emisiju „Garaža“.

Pročitajte Uhvaćeni - Ognjen i njegova devojka razmenjuju nežnosti u javnosti, sve pršti od emocija (video)

Ata Images

 

2001. godine Amidžić je prešao na televiziju „Pink“ gde je osmislio novu formu jutarnjeg programa – gosti su mu dolazili u krevet, a on je emisiju vodio u pidžami.

Ta ideja kasnije se proširila i na ostale Pinkove pridružne stanice u Bosni i Hercegovini i Crnoj Gori koje su zajedno realizovale emisiju Balkan net.

Pročitajte Mali Matija Amidžić jasno izneo svoj stav i POSLAO PORUKU - Evo šta misli o ocu Ognjenu nakon što je našao novu devojku (FOTO)

ATA Images

 

Osim karijere u voditeljstvu, Ognjen se oprobao i kao pevač kada je sa svojim prijateljem glumcem Marinkom Madžgaljem osnovao bend pod nazivom "Flamingosi", a popularni dvojac je na ružičastoj televiziji imao i emisiju „Ćao Darvine“.

Ognjen Amidžić autor je emisije „Amidži šou“ koja traje već 15 godina.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading