Ognjen Amidžić

Sedam pretužnih godina: Ognjen Marinka nikad neće zaboraviti, ono što je uradio njemu u čast slama srce

Autor:

26.03.2023 17:30

Foto: Ata Images

Foto: Ata Images

Pre sedam godina napustio nas je glumac, muzičar i veliki umetnik Marinko Madžgalj



Kada je otišao Marinko Madžgalj, njegova smrt je posebno teško pala TV voditelju Ognjenu Amidžiću sa kojim je Marinko bio jako dobar prijatelj i poslovni saradnik.

Pročitajte Ostavio je neizbrisiv trag - Marinko Madžgalj

Luka Šarac

 

Amidžić je u znak sećanja na preminulog prijatelja istetovirao flamingosa na ruci, što simboliše popularnu grupu "Flamingosi" koju su osnovali na leto 2005. godine.

- Oduvek mi je bila želja da istetoviram flamingose. Razmišljao sam da to uradim još dok je Marinko bio živ, a sada je ta želja postala još jača. Taj flamingos ima značenje i veće od muzike. To je posebna ptica koja nosi egzotiku, asocira na udaljene predele.

Sve to zajedno me nateralo da uradim tetovažu. Kada smo dali ime bendu, to je za Marinka i mene imalo poseban značaj - rekao je tada Amidžić, piše Pink.rs.

Kao muzički tandem izbacili su puno hitova:  "Ludi letnji ples", pesma sa kojom su se predstavili na popularnom takmičenju Beovizija, "Obala" i "Ljubav". Za kratko vreme svi su znali za “Flamingose”

Pročitajte Njega je volela pre Madžgalja - Prvi muž Dubravke Mijatović je ovaj glumac, svi ga dobro znate (foto)

youtube printscreen

 

Podsetimo, Madžgalj je preminuo u 38. godini života nakon borbe sa rakom pankreasa.

Popularnost je pre grupe Flamingosi, stekao u televizijskoj seriji Crni Gruja, kao i u drugim brojnim glumačkim projektima.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading