Luka Dončić

Srednjoškolska ljubav: Verio se Luka Dončić, ova lepotica mu je rekla DA (foto)

Autor:

08.07.2023 14:15

Foto: Kevin C. Cox/Getty Images

Foto: Kevin C. Cox/Getty Images

Verio se Luka Dončić, čestitke pristižu sa svih stranaNakon uspešne sezone slovenački košarkaš Luka Dončić koji trenutno igra za Dalas Maverikse ima još jedan razlog za slavlje.  

Kevin C. Cox/Getty Images

 

Nakon što je na društvenoj mreži Instagram podelio fotografiju sa svojom izabranicom Anamarijom Goltes vest da verio se Luka Dončić odjeknula je u svim svetskim i domaćim medijima. 

Pročitajte Gest koji je ostavio bez teksta ceo region - Luka Dončić želi da plati sahranu ubijenih đaka na Vračaru

Dok su uživali na jednom romantičnom mestu, Anamarija nije ni slutila šta joj se sprema. Luka je organizovao da se ovaj trenutak ovekoveči fotografijom, a onda je kleknuo pred nju i izvadio prsten.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Luka Doncic (@lukadoncic)

 

Luka i Anamarija upoznali su u ranom detinjstvu, dok su s porodicama letovali u Hrvatskoj. Vrlo brzo su postali par i više se nikada nisu razdvajali. 

Pročitajte Porodica je njegov najveći trofej - Nikola Jokić najbolji od svih, bez ove dve princeze ne bi uspeo (foto)

Verenica šarmantnog košarkaša neko vreme je radila kao plesačica, zatim kao fitnes instruktorka, a danas je uspešan model i krasi naslovnice poznatih magazina. Uz to je završila ekonomiju u Ljubljani.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ANAMARIA (@anamariagoltes)

 

Slavni par već neko vreme živi u Dalasu, gde Luka igra za najpoznatiji tamošnji NBA klub, a često provode vreme sa košarkašem Nikolom Jokićem i njegovom porodicom. 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading