Verenik otkrio radosne vesti - udaje se Ivana Španović!

Autor:

22.04.2021 16:18

Foto:

Foto:

Naša najbolja atletičarka Ivana Španović uskoro bi trebalo da stane na ludi kamen, a sve je na društvenim mrežama "otkrio" njen verenik, fitnes trener .



Nakon što se uspešno oporavila od povrede zadnje lože, naša rekorderka u skoku udalj, Ivana Španović,  trenutno boravi u Dubaiju, gde radi na formi za nastavak sezone i priprema se za Olimpijske igre koje bi trebalo da se održe ove godine u Tokiju. 

Ata Images

 

Osvajačici bronzane medalje na Olimpijskim igrama u Riju društvo pravi verenik, sportski trener i nutricionista Marko Vuleta, koji i tamo brine o njenom zdravlju i formi. I dok deli zajedničke fotografije sa vežbanja ili uživanja na plaži, par retko pokazuje emocije na mreži. Ipak, jednom objavom Marko je uspeo da zaintrigira javnost. 

Instagram

 

- Mislim da će, kad ostarimo, kratki trenuci sreće biti sve čega ćemo se sećati i da se život sastoji od kreiranja uspomena. Toj kolekciji dodato je i nekoliko novih, napisao je trener juče pored fotografije sa safarija, a Ivana mu je odmah ogovorila. 

 

 


- Upravo zbog toga jedva čekam da se udam za tebe, izjavila je ona i dobila sledeći odgovor: "Još malo i tu smo". 

Ivana i Marko verili su se u septembru prošle godine, a da li je ovo najava venčanja koje će par organizovati u Ujedinjenim Arapskim Emiratima, ostaje da vidimo. 

Pročitajte i Duša se raduje sa posebnim razlogom - Ivana Španović potvrdila srećne vesti!

Komentari. (0)

Loading