Jelena Đoković

Zavoji je nisu sprečili: Povređena Jelena Đoković na Vimbldonu svim srcem navijala za Novaka (foto)

Autor:

04.07.2023 09:52

Foto: profimedia

Foto: profimedia

Povreda Jelene Đoković privukla je dosta pažnje



Sezona odmora za najboljeg tenisera sveta Novaka Đokovića je gotova, a terenu se vratio u velikom stilu.

Treći grend slem turnir u godini, Vimbldon, počeo je u Londonu, gde je odneo pobedu nad Argentincem Pedrom Kačinom sa 3:0.

Photo by Shaun Botterill/Getty Images

 

Noletova podrška ni ovoga puta nije izostala, pa su ga sa tribina bodrili njegovi najmiliji, supruga Jelena i sin Stefan.

Pročitajte Vila koja je nekad pripadala Karićima - Zavirite u luksuzni dom Novaka i Jelene Đoković na Kosmaju

Kao što to obično biva, Jelenino prisustvo nije prošlo nezapaženo, čak naprotiv, izazvalo je lavinu komentara.

Odevne kombinacije supruge teniskog asa koje su uvek pomno ispraćene, pale su u drugi plan. Jelena je za ovu priliku odabrala džins i elegantni beli sako, ali svi su gledali u njene ruke.

Tviter printscreen

 

Naime, njen srednji prst leve ruke bio je u potpuno u zavoju, ali nije poznato kako je povreda Jelene Đoković nastala.

Pročitajte Ovako se voli snaja - Dijana Đoković oduševila, to je prava svekrva (foto)

U pauzama između setova, Jelena i Stefan bili su zagledani u njen mobilni telefon, a na kraju meča bili su van sebe od sreće zbog Novakovog trijumfa, tako da povreda Jelene Đoković nimalo nije pokvarila ovaj dan.

profimedia

 

Inače, osim sina Stefana koji će uskoro proslaviti deveti rođendan, Novak i Jelena imaju i ćerku Taru koja će uskoro napuniti šest godina.

Supruga prvog reketa sveta nedavno je otkrila da se on odlično snašao u ulozi oca, pa ispričala da se njih dvoje oko svega konsultuju i podržavaju.

Pročitajte Imali bi 18 miliona dolara više - Zašto je Brena odbila da pomogne Novaku

- Prošla sam određeni stepen edukacije i šta roditeljstvo iziskuje od majke i oca, i imam mnogo sreće što je Novak takav partner.

Puno ljubavi dobijamo, i kada je sa nama posvećen je, sve ispada mnogo lakše kada porodica živi u zajedništvu i ljubavi. Ja sam iznenađena koliko se on dobro prilagodio, s obzirom na to koliko je on veliki profesionalac posvećen svojoj karijeri.

Clive Brunskill/Getty Images

 

I bila sam jako iznenađena kako se on tako uspešno prebacio i u pelene, i da prohodamo. Sa našom ćerkom je jako blizak i mislim je da taj odnos između tate i ćerke vidljiv kod nas u kući.

Stefan i ja imamo posebnu vezu, ali njih dvoje baš. Mnogo sam srećna što je baš on moj životni partner i što je roditelj sa mnom. Pokušavamo da se sinhronizujemo i da pred decom budemo tim - izjavila je Jelena Đoković za RTS.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (2)

Loading
Goran

04.07.2023 19:50

Svaka njoj čast, da prolazi kroz takvu agoniju da bi podrzavala muža koji napada vimbldon... Nemam reči. Bravo Jeco, najveća si!

Сремац

04.07.2023 20:40

Какве ви глупости пишете.Жена рибсла купус за салату и посекла прст.Какав спектакл са Јелениним средњим прстом