Anastasija i Nemanja

U veri traže spas: Nakon gubitka bebe Anastasija i Gudelj posetili poznatog sveštenika (foto)

Autor:

18.06.2023 10:05

Foto:

Foto:

Anastasija Ražnatović i Nemanja Gudelj posetili su svešteno lice, evo o kome je reč



Anastasija Ražnatović i Nemanja Gudelj nedavno su se suočili sa velikom tragedijom.

Naime, pevačica je u petom mesecu trudnoće izgubila bebu, nakon čega je doputovala iz Španije.

Gubitak bebe mladom paru veoma je teško pao, pa su odlučili da u veri pronađu svoj mir.

Instagram

 

Pre izvesnog vremena Anastasija i Nemanja posetili su manastir Ostrog, a sada su otišli u posetu sveštenom licu.

Pročitajte Da li je moralo baš ovako - Nakon 6 meseci sa Nemanjom, Anastasija se vraća kod majke

Otac Predrag Popović na društvenoj mreži Instagram veoma je aktivan i prati ga preko 300 000 ljudi. On sa svojim pratiocima svakodnevno deli savete u vezi sa verom i pravoslavljem, a sada je podelio da su ga posetili Anastasija Ražnatović i Nemanja Gudelj.

„Odgovornost prema svetu je velika. Onaj ko nije odgovoran, to je onaj koji ne voli. Kada voliš onda se sam stavljaš ispred drugog i to shvataš kao odgovornost ljubavi. Mladi danas žele ljubav bez odgovornosti. Ne znam ko ih je prevario da to tako može. Nema sreće u tome.

Pročitajte To radi pravi partner - Nemanja Gudelj Anastasiji pripredio prelepo iznenađenje, njen osmeh je najvažniji (foto)

Zato mi je uvek drago kad upoznam one koji se iskreno vole i shvataju svoje uloge u ljubavi, braku i svetu. Nemanja i Anastasija su divan par i siguran sam da ih zmije životne neće namamiti u neki pogrešan smer.

Kako sam tako siguran? Pa upravo zato jer su odgovorni prema Bogu, jedno prema drugome i prema pozivima kojima se bave“, naveo je otac Predrag Popović, jerej SPC.

Instagram

 

„Imamo mi divnu omladinu i divne mlade ljude koji su zvezde svojih roditelja i Boga, i neka ih i On sve čuva i vodi kroz život. Mislim da je konačno došlo vreme da se vratimo na prave vrednosti, a to ćemo moći ako priče nas starijih mlađi primene.

Pročitajte Posle gubitka Anastasijine bebe, Ceca saopštila javnosti veliku odluku

Zato se vi stariji ne srdite na mlađe i kad nešto pogreše, već da ih podržimo u dobrom trudu njihovom. Mladost ostaje na svetu dok u starosti se bere plod mladosti.

Molimo se za mlade da bi se oni molili za nas. Jer uzalud je naš trud ako seme ne valja. Uzalud se ore i zemlja sprema ako je seme jalovo.

Svako seme koje u sebi nema klicu Boga je jalovo i bačeno uzalud u zemlju. Zato kad vidimo da mladi idu za Bogom u ime ljubavi, odajmo počast tome i objavimo svetu, jer je tako ugodno Bogu našemu.Amor omnia vincit! Ljubav pobeđuje sve“, napisao je otac Predrag Popović u opisu fotografije.

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading