Anastasija Ražnatović

Oči natekle od suza, bleda i bez osmeha: Anastasija Ražnatović neutešna nakon gubitka bebe (foto)

Autor:

13.06.2023 10:00

Foto: ATA Images/antonio ahel

Foto: ATA Images/antonio ahel

Izgled Anastasije Ražnatović nakon gubitka bebe svi komentarišu



Anastasija Ražnatović i Nemanja Gudelj su nakon boravka u Trebinju stigli u Beograd gde će u krugu porodice obeležiti 50. rođendan pevačicine majke Cece Ražnatović

Međutim, malo ko zna da je slavni par pre dolaska u srpsku prestonicu posetio sveto mesto manastir Ostrog, a odala ih je fotografija na profilu izvođača duhovne muzike Božane Pudar

Instagram

 

Koliko joj je gubitak bebe teško pao jasno se vidi na njenom licu, a izgled Anastasije Ražnatović mnoge je zabrinuo. 

- Anastasija je došla u manastir kako bi celivala mošti Sv. Vasilija. Bila je u društvu dečka Nemanje, njegovog brata i još jedne devojke, koja ga je sve vreme grlila. Anastasija se trudila da bude krajnje neprimetna.

Pročitajte Anastasija stigla u Beograd, ovde je odmah otišla

Ponašala se kao i svi obični vernici. Bila je bez šminke, u teksas jakni. Delovalo je da je dosta smršala, sve ovo loše što joj se dogodilo ostavilo je traga na njoj - rekao je izvor za Kurir, pa dodao:

- Čim su došli, dežurni monah im je pročitao molitve za zdravlje i spasenje. Zadržali su se neko vreme u Gornjem manastiru, kupovali su neke suvenire i zapalili sveće.

Instagram

 

Anastasija i braća Gudelj nisu želeli da se zna da su bili na Ostrogu, pa nisu objavljivali ni slike sa ovog hodočašća na svojim društvenim mrežama, za razliku od posete Hercegovini, kad su podelili nekoliko fotki - zaključio je izvor za pomenuti medij.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading