Zdravko Čolić

Ova poznata glumica je bila prva devojka Zdravka Čolića, posvetio joj je jednu od svojih najlepših balada (foto)

Autor:

06.04.2023 10:00

Foto: Matea Smolčić

Foto: Matea Smolčić

Prva devojka Zdravka Čolića bila je ova poznata glumicaJedna od najvećih zvezda na Balkanu Zdravko Čolić, dugi niz godina u srećnom je braku sa suprugom Aleksandrom sa kojom je dobio ćerke Unu i Laru.

Pročitajte Prvo je objavila sliku misterioznog muškarca, a zatim se obratila za pomoć, ćerka Zdravka Čolića napadnuta

Aleksandar Kerekeš Keki

 

Legendarni pevač decenijama je tiha patnja brojnih pripadnica lepšeg pola, a kada je bio jako mlad njegovo srce ukrala je glumica Jasna Orneli Beri.

Njih dvoje su se upoznali početkom osamdesetih godina u Sarajevu kada su otpočeli romansu. Pričalo se da je to bila velika ljubav, ali glumica je o njihovoj vezi govorila tek nakon 47 godina.

Pročitajte Čolina karijera duga je pola veka, ali ovu želju sebi još uvek nije ostvario

 

 


- Mi smo se upoznali jako mladi, davno. Odlazili smo na Skenderiju, u Dom mladih, koji je okupljao talente, i tu su bili ne samo muzičari već i glumci, slikari. 

Družili smo se i tu sam se ja prvi put zaljubila. Svi mi imamo prve ljubavi i uvek će imati jedan deo u mom srcu koji je samo rezervisan za njega.

Pogotovo zato što sam imala jedno predivno iskustvo koje ću pamtiti čitav život - ispričala je Jasna za jedan bosanski medij.

Pročitajte Da li ga prepoznajete - Poznati pevač i zavodnik u neobičnom izdanju

 

 


Glumica je takođe navela da su im se putevi razišli, a prvi put posle rata sreli su se u Beogradu.

- Bio je to susret vrlo emotivan. Zdravko Čolić je osoba koja širi pozitivnu energiju. On ima ono nešto.

Pročitajte Svi pričaju o romansi Une i Marka - Dragana otkrila istinu, iznenadila sve

Aleksandar Kerekeš Keki

 

Sada, posle toliko godina, uspeo je da zadrži to. On je dobar čovek. Ja sam kod njega volela taj njegov nerv, tu iskru u oku koja ne prestaje da zrači - istakla je tada ona, te otkrila koju joj je pesmu muzičar posvetio.

- To je i dalje ljubav koju ne možete pomilovati i držati za ruku. Zdravko će ostati uvek svačiji i ničiji. Pre svega je dobar čovek. Čola mi je posvetio pesmu „Noć mi te duguje“ - zaključila je Jasna.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading