Zdravko Čolić

Da li ga prepoznajete: Poznati pevač i zavodnik u neobičnom izdanju

Autor:

19.10.2022 16:30

Foto:

Foto:

Izgled pevača Zdravka Ćolića decenijama oduševljava



Jedan od najpoznatijih pevača pop muzike koji je svojim glasom, ali i stasom zaveo publiku širom bivše Jugoslavije, svojim brojnim hitovima i pesmama, koje se i danas pevaju, kao što su: "Sinoć nisi bila tu", "Gori vatra", "Emili", "Živiš u oblacima", "Pjevam danju, pjevam noću", "Glavo luda" i mnogi drugi koje znaju i generacije koje se na početku njegove karijere nisu ni rodile. Pevač i umetnik neverovatnog glasa, ali i harizme, umeo je da svojim nastupom očara svaku damu koja je došla na njegov koncert i nastup, pa je tako tokom svoje duge i plodonosne karijere koja traje više od 50 godina dobijao različite sitnice od svoje publike.

Instagram screenshot @dejanbegovic

 

 

 

Pročitajte Supruga Zdravka Čolića je zanosna plava lepotica - Pogledajte jedinu zajedničku fotografiju pevača i Aleksandre

 

 

Nedavno se na društvenoj mreži Instagram pojavila fotografija iz pevačeve mladosti na kojoj je obučen u svileno sivo odelo, dok mu je košulja raskopčana. Njegovim stasom i harizmom je osvajao mnoge dame, a poznati pevač je svojevremeno izjavio da je tokom svojih koncerata dobijao različite poklone. On je tokom leta vredno radio, nastupajući na koncertima u Sarajevu, Trebinju, ali i nedavno u Beču u hali "Halman dom" na kojem je više od tri sata pevao svoje najveće hitove.

Poznati pevač je nakon koncerta izjavio: "U Beču je uvek divna publika. U bilo čijoj organizaciji da sam radio dolazak u Beč mi je bio grandiozna priča. Večeras mi je publika bila nekako raspoloženija u odnosu na neke ranije koncerte. Energija je bila nekako jača. Bilo je jako lepo. Ja sam dva bisa radio, a inače radimo jedan." Tom prilikom sa Zdravkom je bila i njegova porodica, a koje su njihove omiljene pesme, pevač je odgovorio: "Ja ih ništa ne pitam, ja i ne znam to. One imaju neke svoje omiljene, primetim da nešto pevaju, nešto ne pevaju."

Youtube printscreen

 

 

Na pitanja koji je bio najoriginlaniji poklon koji je dobio tokom svoje karijere na nastupima, pevač je odgovorio da je bilo svega: "To je jako teško. Bilo je svega. Od grudnjaka, gaćica, do cveća, lutki raznoraznih, pa sve do ozbiljnih nekih parfema. Svašta nešto je bilo u mojoj karijeri. Sve je to deo karijere i deo života. Radujem se svakom poklonu naravno. Najviše volim cveće, kada mi neko podari jednu ružu  ili mali buket."

Poznat je kao neko ko je oduvek vodio računa o svom izgledu, pa je tokom svoje karijere uvek bio u formi, a na koji način održava istu i u osmoj deceniji života, otkrio je: "Ja sam kampanjac. Malo kad treba ja se primirim, a ovako volim društvo i da se opustim. Malo da sednemo da se popije, druži. Ali, kada je nešto ozbiljno da se priprema, mislim da sam ceo život bio vrlo disiplinovan. Tako da je sve pitanje perioda kada se nešto, kada se ne radi", zaključio je tom prilikom poznati pevač.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading