Una Čolić

Prvo je objavila sliku misterioznog muškarca, a zatim se obratila za pomoć, ćerka Zdravka Čolića napadnuta

Autor:

28.02.2023 16:50

Foto:

Foto:

Ćerka Zdravka Čolića na meti zlonamernika



Ćerka Zdravka Čolića, Una Čolić često svojim obajvama zaintrigira javnost, tako je pre nekoliko dana obajavila sliku misterioznog muškarca. Međutim, sada se obratila javnosti za pomoć.

Pročitajte Ćerka Zdravka Čolića izrasla u pravu lepoticu koja je proslavila 21. rođendan

Instagram

 

Kao neko ko je vrlo aktivan na društvenim mrežama, ovog puta na meti zlonamernika našla se ćerka Zdravka Čolića, kojoj je ukraden identitet. Luksuzna putovanja, krpice, provodi, samo su delić onoga što Una prikazuje svojim pratiocima.

Na njenom profilu vrlo često mogu se videti fotografije iz dnevnog boravka, kupatila, spavaće sobe, što je slučaj i sa njenom mlađom sestrom Larom. Očigledno je da mezimice muzičara sve do juče nisu shvatale koliku štetu ovakva količina otvorenosti može da im nanese. Deluje da ih je momenat kada je pokradena i napadnuta ćerka Zdravka Čolića vrlo osvestio.

Pročitajte Ćerka Zdravka Čolića otkrila deo praznične atmosfere: Zavirite u luksuznu porodičnu vilu! (foto)

Instagram

 

Uni su ukradene fotografije u kupaćem kostimu, a koje su iskorišćene za pravljenje lažnog nalog na aplikaciji za upoznavanje - Tinder. Ona je saznala i alarmirla javnost da joj pomogne.

- Ne znam kako ovo funkcioniše, ali ko god da ima Tinder neka blokira bolesnika, koji se lažno predstavlja. Hvala - napisala je Una na Instagram profilu ispod ukradene slike vidno potrešena, što je veruje se bio slučaj i sa Čolom i Aleksandrom kada su saznali šta im se sa naslednicom dešava.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Una 🦋 Čolić (@unacolic)

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading