Dragana Mirković

Svi pričaju o romansi Une i Marka: Dragana otkrila istinu, iznenadila sve

Autor:

16.01.2023 21:15

Foto: Mirko Tabašević

Foto: Mirko Tabašević

Dragana Mirković progovorila o vezi Marka i Une



Početkom januara glasine o ljubavnoj vezi Marka Bijelića i Une Čolić proširile su se regionom pošto je mladi par izašao na večeru u jednom beogradskom restoranu. Mnogi se slažu da bi deca dve velike balkanske zvezde bila idealan par, a malo je poznato da se ove dve porodice druže godinama i da taj izlazak ne znači ništa više od prijateljstva.

Pročitajte Ona zaista nema konkurenciju - Ovako Dragana slavi Badnje veče, raskošna trpeza i dekoracija koja oduzima dah (video)

Instagram

 

Iako bi Dragani bilo drago da ona i Čola postanu rod, folk zvezda je priznala da izlazak njihove dece ne znači ništa više od prijateljstva, prenosi Svet.

Dragana Mirković i Zdravko Čolić su se upoznali još kada je on služio vojsku u Požarevcu, a kada je Dragana 2014. Imala koncert u Areni Zdravko je učinio gest koji nikada nije zaboravila.

Pročitajte Šta će majka reći - Ćerka Dragane Mirković zaprepastila javnost, njen potez je došao kao grom iz vedra neba (video)

Luka Šarac

 

- Ljudi, ja sam počastvovana, pa meni je on bio na koncertu. Zdravko nikada ne ide na koncerte. On je najbolji čovek na svetu, učinio me je tako ponosnom, ja sam blagoslovena. Srce mi je puno – ispričala je svojevremeno Dragana, dok je Čola oduvek isticao da voli njenu muziku.

Da li će Marko i Una stvarno uploviti u romansu ili će ostati samo prijatelji ostaje da vidimo,ali nema sumnje da bi njihovi roditelji i te kako podržali ako otpočnu vezu.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading