Dragana Mirković

Ona zaista nema konkurenciju: Ovako Dragana slavi Badnje veče, raskošna trpeza i dekoracija koja oduzima dah (video)

Autor:

06.01.2023 21:30

Foto:

Foto:

Badnje veče u domu Dragane Mirković izgleda ovako



Porodica Dragane Mirković u prazničnom raspoloženju je još od sredine decembra. Pevačica i njen suprug Toni Bijelić obeležavaju sve praznike, te su se adekvatnom dekoracijom opremili na vreme i svoj dom u Beču pretvorili u pravi božićni raj.

Pročitajte Šta će majka reći - Ćerka Dragane Mirković zaprepastila javnost, njen potez je došao kao grom iz vedra neba (video)

Instagram

 

Dvorac Ebenfurt zablistao je neverovatnim sjajem, kako spolja tako i iznutra, a najviše pažnje privukla je raskošna jelka. Nakon proslave Nove godine i katoličkog Božića u Austriji, Dragana i Toni su sa sinom Markom i ćerkom Manuelom doputovali u naše krajeve kako bi zajedno dočekali najradosnije hrišćanske praznike Badnje veče i Božić.

Pročitajte Nikada joj to neće zaboraviti - Dragana Mirković pomogla je čuvenom pevaču na početku karijere i on će to zauvek pamtiti

Luka Šarac

 

Danas je porodica u Draganinom rodnom Kasidolu gde uživa u prazničnoj trpezi. Folk diva se kao i obično svojski potrudila da upriliči neprevaziđenu gozbu, te se na njenoj trpezi našlo sve što dolikuje ovom velikom prazniku.

Pročitajte U moju kuću da uđe? Dragana Mirković OŠTRO o devojci svog sina, snaja UPLAKANA (FOTO)

Instagram

 

Česnica, sveće, badnjak i bogata posna trpeza krase Draganin sto večeras, čime se ona pohvalila sa svojim pratiocima na Instagramu.

„Srećno Badnje veče iz moje rodne kuće“, napisala je ona.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (1)

Loading
Didi

07.01.2023 06:29

Meni je ovo lepše i puno topline, u odnosu na one slike iz austrougarskog dvoraca