Manuela Bijelić

Šta će majka reći: Ćerka Dragane Mirković zaprepastila javnost, njen potez je došao kao grom iz vedra neba (video)

Autor:

06.12.2022 18:45

Foto:

Foto:

Ćerka Dragane Mirković zahvaljujući društvenim mrežama preko noći je stekla popularnost, te je svaki njen korak pod budnim okom javnosti. Život Manuele Bijelić poslednjih nekoliko meseci intrigira, a njen najnoviji postupak izazvao je brojne komentare



Iako je dugi niz godina uspešno čuvala svoju privatnost, onog trenutka kada je otvorila nalog na „Instagramu“ ćerka Dragane Mirković preko noći je došla u centar medijske pažnje. Njene brojne pratioce zanima kako provodi slobodno vreme, ali i čime se bavi, te nema sumnje da će njeno najnovije angažovanje biti oduševljenje za mnoge.

Pročitajte: Dragana Mirković iskreno - Deca više nisu sa mnom

instagram printscren

 

Manuela Bijelić nikada nije krila da obožava muziku, a osim što je nasledila majčin talenat, izgleda da se odlučila da krene njenim stopama.

Naime, ćerka Dragane Mirković sa svojim prijateljem Lukom Nikolićem snimila je debitansku pesmu koja se može poslušati na njegovom You Tube kanalu.

Pročitajte: Kobna noć u Parizu - Dragana Mirković sa ćerkom Manuelom na meti opasnih pljačkaša

Budući da je numera na engleskom jeziku, šuška se da se Manuela i Luka spremaju da osvoje inostrano tržište, a šta o pesmi svoje ćerke misli mama Dragana ostaje da vidimo.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading