Zdravko Čolić

Ćerka Zdravka Čolića izrasla u pravu lepoticu koja je proslavila 21. rođendan

Autor:

03.10.2022 22:00

Foto:

Foto:

Stajling za proslavu 21. rođendana Une Čolić iznenadio sve



Stajling za proslavu 21. rođendana starije ćerke istaknutog umetnika Zdravka Čolića, Une iznenadio je sve. Una je danas izrasla u pravu devojku, koja svojim izgledom i aktivnošću na društvenim mrežama privlači pažnju svojih mnogobrojnih pratilaca. Starija naslednica Zdravka Čolića  je nedavno proslavila svoj 21. rođendan, a za tu posebnu priliku izabrala je elegantnu, kratku crnu kombinaciju koja je u formi sako-haljine sa bisernim kopčanjem. Svoj rođendan je proslavila u noćnom izlasku sa drugaricama, nakon čega je podelila nekoliko fotografija na kojima pozira u rođendanskom izdanju uz opis: "99% slatka" i "Drska od rođenja", nakon čega su se u komentarima nizale čestitke za rođendan, kao i komplimenti na račun njenog izgleda i kombinacije koju je ponela za rođendansku žurku.

Instagram screenshot @unacolic

 

 

Pročitajte Čolina ćerka OTKRIVA SVAKI DETALJ - Pogledajte kako izgleda luksuzna vila u kojoj slavni pevač živi sa porodicom

 

Veliku popularnost Zdravko Čolić stekao je svojim pesmama i hitovima koje se pevaju i danas, nakon više od 30 godina, ali i svojim stasom, dok je svoj privatan život uvek držao daleko od medija. Svojom tada dugogodišnjom devojkom Aleksandrom, oženio se 2001. godine, a krunu njihove ljubavi predstavljaju ćerke Una i Lara.

Una privlači pažnju svojoim fotografijama, izgledom, kao i svojim odevnim kombinacijama. Iako ne voli da se pojavljuje često u medijima, na društvenoj mreži Instagram je vrlo aktivna, gde je prati nekoliko desetina hiljada pratilaca. Iako se o privatnom životu Zdravka Čolića malo toga zna, od kada je njegova starija ćerka odrasla i postala popularna na društvenim mrežama, sve češće deli fotografije iz privatnog života. Tako je ovog leta mogla da se vidi u publici na koncertu u Crnoj Gori kako bodri i peva hitove svoga oca, zajedno sa svojom majkom Aleksandrom, koju publika jako retko ima priliku da vidi na Čolinim nastupima.

Instagram screenshot @unacolic

 

 

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading