Džej Ramadanovski

Zbog ove pesme Džej je bio spreman na sve, nije se dalo da je on otpeva, naježićete se (video)

Autor:

07.03.2023 20:36

Foto: ATA Images

Foto: ATA Images

Pesma Rođe Raičevića kod Džeja je budila najdublje emocije, evo o kojoj numeri je reč



Džej Ramadanovski važio je za čoveka koji ima posebu emociju, pa su tako pesme koje je ostavio iza sebe postali evergrin hitovi još za njegovog života.

Publika je dobro znala da je Džej voleo život, provod, kao i dobre pesme. Nikada se nije libio da pohvali nekog svog kolegu, a u jednoj emisiji ispričao je nesvakidašnju scenu koja se dogodila u jednom lokalu na primorju. Na pitanje "za koju numeru je dao najveći bakšiš" prerano preminuli Džej je dao odgovor, koji se godinama prepričava, piše Grand.

Pročitajte Dve godine posle očeve smrti Marija Ramadanovski otkrila veliku istinu - Umro je u nedelju, a ja sam...

ATA Images

 

- Pesma koju sam ja naručivao i koja me je najviše i koštala jeste pesma Rođe Raičevića „Jedno si ti drugo sam ja“. Bio sam jednom na moru, tada je bila ona velika inflacija, poneo sam par hiljada maraka na more, promenio sam samo jedan deo para, to je tada bila ozbiljna lova. Naravno da sam se ušikao, ulazim u lokal sa jednim prijateljem i počinje ta pesma. Kako sam popio, promašim džep i sve pare koje sam imao bacim na muziku. Pijatelj mi kaže da pokupim to, nisam hteo, nema šanse to je maler – ispričao je pokojni pevač kome je muzika bila sve. 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading