Andrijana Tomanić

Nju je voleo do poslednjeg daha: Evo gde je danas Andrijana, žena kojoj je Džej bio sve

Autor:

27.12.2022 21:14

Foto:

Foto:

Iskrena ljubav Džeja Ramadanovskog bila je ona...



Dve pretužne godine prošle su otkako nas je zauvek, u nedelju, napustio Džej Ramadanovski. Legenda narodne muzike iza sebe je ostavio neutešne ćerke Mariju i Anu koje je dobio u braku sa Nadom

Pročitajte Dve godine posle očeve smrti Marija Ramadanovski otkrila veliku istinu - Umro je u nedelju, a ja sam...

ATA Images

 

Džej je posle razvoda od Nade pronašao svoju sreću i iskrenu ljubav sa Andrijanom Tomanić koja mu je bila sve. Tog tragičnog 6. decembra izašla je na kratko iz stana u kom su zajedno živeli na Dorćolu, i po povratku legendarnog pevača zatekla mrtvog.

Instagram

 

Njeno ime, pored imena najužih članova porodice, nalazilo se među ožalošćenima na umrlici Džeja Ramadanovskog. Nije se javno eskponirala, nije joj bilo važno da se za nju, a bila je Džeju sve.

Andrijana je imala ključnu ulogu u pevačevom životu, naročito kad se razboleo. Upoznali su se pre više od dve decenije preko zajedničkih prijatelja. Ona mu je ugovarala nastupe, ali i gostovanja po emisijama.

Pročitajte Bila je prava lepotica, ali godine i bol su ostavili traga - Ovako je Nada izgledala na njihovom venčanju (foto)

Srđan Pajić

 

Posle njegove smrti Andrijana je hrabrim koracima nastavila dalje, sama... Međutim, kolika je njega ljubav bila prema legendarnom pevaču, govori i činjenica da je i dalje ostala uz njegovu porodicu. 

- Andrijana je sada uz mene. Ona je bila sastavni deo njegovog života i privatno, kao član porodice. Svakodnevno se viđamo i najveća mi je podrška pored majke i sestre. Tu smo i u dobru i u zlu - iskreno je rekla Marija, ćerka pokojnog Džeja.  

Instagram

 

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading