Marija Petronijević

Nešto slađe skoro niste videli: Sin Marije Petronijević prohodao, jagnje mu je najbolji drug (foto)

Autor:

03.02.2023 12:33

Foto: Instagram

Foto: Instagram

Sin Marije Petronijević je kao šećer, prohodao je i obožava životinjePre nešto više od godinu dana Marija Petronijević postala je mama. Glumica je donela odluku da se pre dosta godina preseli iz grada u selo, pa je svoj raj izgradila daleko od gradske gužve i buke. Okružen prirodom i na čistom vazduhu sada odrasta i Marijin sin, koji je i prohodao. 

Pročitajte On joj pruža snagu i osmeh - Marija Petronijević sa suprugom došla na premijeru filma

Instagram / Marija Petronijević

 

Marija je na Instagramu objavila fotografiju svog naslednika, koji obožava životinje i ne plaši se ničega.

Instagram

 

- Ima tako nekih nas koji volimo životinje - napisala je glumica ispod slike, koja je oduševila sve njene pratioce. 

Pročitajte Porođaj uživo - Marija Petronijević podelila divan momenat, čestitke se nižu

Instagram

 

Inače, Marija iza sebe ostavlja najtežu godinu života. U njoj je za samo mesec dana ostala bez oba roditelja i to u trenutku kada je mislila da živi najveću sreću. Ipak, uz veliku podršku i ljubav voljenog supruga Marija je brzo stala na noge i hrabro nastavila dalje. Muž Marije Petronijević je bogati humanitarac iz Loznice Milinko Isaković (43), inače IT stručnjak. 

Instagram

 

Milinko Isaković javnosti je postao poznat pre više od deset godina kada je u humanitarnoj akciji „Milinko vam daruje“ putovao po Srbiji i ostavio više stotina poklona na različitim lokacijama s nadom da će ih pronaći oni kojima su najpotrebniji. Originalnim potezom želeo je da skrene pažnju na tradicionalne i ljudske vrednosti koje su u moderno vreme zaboravljene.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading