Marija Petronijević

Mesec dana posle smrti majke nova tragedija zadesila glumicu

Autor:

08.08.2022 15:00

Foto:

Foto:

Tragedija u domu Marije Petronijević: poznata glumica skrhana od bola



Tragedija u domu Marije Petronijević: odlazak oca poznate glumice. Srpska televizijska glumica, osvojila je srca publike kada se pojavila sa ulogom lepe Ivane u domaćoj kultnoj seriji “Selo gori, a baba se češlja”. Svojom lepotom, nenametljivošću, harizmom i radom, publika ju je zavolela. Ona je krenula da se bavi glumom 2007. godine, a osnovnu i srednju školu je završila u Požegi, odakle je rodom. Njena uloga u filmu "Zavet” u kojem glumi Jasnu, za koju je izabrana na kastingu kojem je prisustvovalo 4.000 devojaka, izdvojila je i proslavila ovu glumicu. Film je radio Emir Kusturica, a njegovo prikazivanje je bilo u Kanu na festivalu filmova 2007. godine.

Instagram screenshot @petronijevic.marija

 

 

Pročitajte Ostala bez najveće podrške: Preminula mama slavne glumice

 

Nakon toga, njena glumačka karijera je krenula uzlaznom putanjom, pa je tako Marija dobila ulogu u seriju “Selo gori, a baba se češla”, nakon čega se oprobala i u poslu voditeljke u emisiji “48 sati svadba”. Poznata glumica je bila deo i učesnik kulinarskog programa “Prvi kuvar Srbije”, ali i učesnica u rijaliti programu “Farma”. Ona se nakon nekog vremena povukla iz javnog života i odlučila na jednostavan život na selu, gde se oprobala u novoj ulozi vlasnice imanja, koja ima mali ranč domaćih životinja, vodeći računa i brigu o njima, u svakom segmentu funkcionisanja, sadeći različite biljne kulture i uživajući u zelenom raju koji je sama napravila i organizovala, zajedno sa svojim sinom. U upoznavanju sa prirodom i svim njenim lepotama, glumica je imala najbolju pomoć, a baka i unuk su se savršeno razumeli dok mu je pokazivala malene životinje.

Nenad Đurović

 

 

Lepa glumica važi za jednu nasmejanu damu, ali period koji je za njom predstavlja najteže poglavlje u njenom životu. Naime, glumica je sa svojim pratiocima na društvenoj mreži Instagram podelila tužne vesti, da je njena majka preminula. Mesec dana nakon majčinog odlaska, glumica se oglasila da ih je napustio Milija Petronijević, glumičin otac, oprostivši se od njega rečima koje slamaju srce. Slikom dede i unuka, na kojoj su nasmejani, sa rečima zahvalnosti što je uvek bio tu, što je bio podrška kada je bilo najteže i što je bio najbolji deda njenom detetu i Sanjinoj deci.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (1)

Loading
Sneguljica

11.08.2022 09:57

Divna prelepa mlada zena..Pretuzno, preran odlazak roditelja. Zao mi je.