Porođaj uživo: Marija Petronijević podelila divan momenat, čestitke se nižu

Autor:

26.01.2022 22:00

Foto:

Foto:

Marija Petronijević objavila je interesantan video snimak koji je zabeležila.



Popularna glumica Marija Petronijević jedna je od retkih koja je odlučila da se iz grada vrati u rodno selo Visibabe pored Požege. Osim činjenice da se vraatila na selo, Marija je donela odluku i da se u slobodno vreme bavi poljuprivredom, što je oduševilo ne samo njene obožavaoce, već i čitavu domaću javnost.

Međutim, tokom svog boravka na selu, naišla je na problem koji se često javlja kada se bavite pomenutim poslom. Naime, prošle godine jako nevreme uništilo joj je 25 tona jagoda, a u tom trenutku glumica je bila očajna.

Pročitajte Mamin ponos: Marija Petronijević predstavila sina

- Plače mi se sada, ne znam šta drugo. Šteta je izuzetno velika, uništeno mi je 25 tona jagoda. Najavljivana je oluja u mom kraju, ali nisam bila svesna da će biti tolikih razmera i da će se ovo desiti. Grad je bio jak, a veliki napor je uložen da jagoda bude savršena. Ne znam šta će biti dalje, mora da prođe neko vreme pa da vidimo. Ovo je prva godina da sam počela sa uzgajanjem i mnogo mi je teško što se ovo desilo - rekla je glumica tada.

No, stvari su se od tada popravile, a na njenom posedu dogodio se prelep događaj koji je glumica dokumentovala, a potom i podelila na svom Instagram profilu.

Pročitajte Prve fotografije mame i bebe: Marija Petronijević rečima ne može opisati emocije

Reč je o porođaju jedne od ovaca na njenoj farmi, prinova je oduševila Mariju, a u opisu snimka kratko je napisala.

- Upravo jedan novi život počinje da živi.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading