Na selu sve ide lakše: naša prelepa glumica u osmom mesecu trudnoće

Autor:

13.09.2021 16:00

Foto:

Foto:

Lepa glumica Marija Petronijević, koju najviše pamtimo po ulozi doktorke Ivane u seriji ‘Selo gori, a baba se češlja’, uskoro će postati mama prvi put



Lepa glumica Marija Petronijević (34) trenutno je u osmom mesecu trudnoće i uskoro će prvi put postati mama, saznaje Gloria. Kako je sve do ulaska u treći trimestar bila vitka i aktivna na porodičnom imanju u selu Visibaba nadomak Požege, u Zlatiborskom okrugu, mnogi njeni sugrađani nisu primetili da je trudna.

Nenad Đurović

 

Glumicu, čiju karijeru su obeležile uloge u filmu Emira Kusturice “Zavet” i u serijama “Šifra Despot”, “Drug Crni u NOB-u” i posebno u “Selo gori, a baba se češlja”, poslednjih godina retko smo viđali u Beogradu. U rodnom selu Visibaba, na svom imanju, obnovila je zasade voća i povrća. Sa svojim komšijama poljoprivrednicima deli sudbinu sela. Iako se suočavala s brojnim izazovima, u međuvremenu je savladala i upravljanje traktorom. Marija je uvek nasmejana i stiče se utisak da je u prirodi, u blizini Zlatibora, tamo gde su joj nekada preci živeli, pronašla svoju sreću.

Pročitajte i Marija Petronijević ponosno vozi traktor: Glumica na selu demonstrira svoje veštine (video)

Nenad Đurović

 

 

Boris Jakić

Autor

Komentari. (0)

Loading