Svečano otvorena nova fabrika čokolade Nelly Loznica

Autor: Maja Gašić

20.06.2017 13:29

Foto:Ministar rada, zapošljavanja, boračkih i socijalnih pitanja Republike Srbije, Aleksandar Vulin u prisustvu medija svečano je otvorio novu fabriku čokolade Nelly u Loznici.

- Reč je o investiciji od tri miliona evra, koja će povećti proizvodnju za čak 80 %, doprineti proširenju proizvodnog portfolija za 40 različitih čokolada i obezbediti otvaranje još 50 novih radnih mesta - istakao je lider kompanije Mitar Obradović.

Nakon obilaska nove najmodernije fabrike za proizvodnju domaće čokolade Nelina, u večernjim časovima kompanija Nelly organizovala je veliki party za više od 800 zvanica poslovnih partnera, saradnika i distributera.

Voditelj programa bila je Nina Radulović a za dobru zabavu pobrinuo se orkestar Ace Sofronijevića i gost večeri Halid Bešlić.

Slavlju jedne od najuspešnijih kompanija u Srbiji koja svoje proizvode izvozi u 12 zemalja sveta, prisustvovale su i brojne poznate ličnosti: glumica Marija Petronijević, manekenka Sunčica Travica, glumica i voditeljka Sofija Rajović...

Maja Gašić

Autor

Komentari. (0)

Loading