Marija Petronijević ponosno vozi traktor: Glumica na selu demonstrira svoje veštine (video)

Autor:

17.07.2020 10:07

Foto:

Foto:



Glumica je pokazala svoje veštine...

 

Glumica Marija Petronijević je pre osam godina odlučila da se iz Beograda vrati u rodno selo Visibabe pored Požege, gde je počela da se bavi poljoprivredom i sadi jagode.

 

Pročitajte i... Marija Petronijević se vratila u rodno selo i posvetila poljoprivredi, ali se sada našla U PROBLEMU

 

Marija Petronijević je sada odlučila da pokaže i kako vozi traktor i obavlja radove koji su bitni za njeno imanje.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Marija Petronijevic (@petronijevic.marija) on Jul 16, 2020 at 4:40am PDT

Uz snimak koji je objavila Marija je poručila:

– Nema tog poštenog posla, kog bi čovek mogao da se stidi i srami. U zemlji seljaka na brdovitom Balkanu, oni su ti koji uvek mogu ići podignute glave, jer su svoj narod i svoju zemlju branili i odbranili, hranili i nahranili, čuvali i sačuvali… Nije im lako. Ja to znam – napisala je glumica u postu na Instagramu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Marija Petronijevic (@petronijevic.marija) on Feb 23, 2020 at 12:12pm PST

Marija je pokazala i kako sređuje jagode za rasad, te kako ih priprema i šta sve popravlja. Za nju nema preteškog zadatka, niti stida što se bavi ovim poslovima.

Jer, Marija nema vremena da se bavi nekim drugim stvarima.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Marija Petronijevic (@petronijevic.marija) on Apr 18, 2020 at 5:18am PDT

– Život ne može da stane… – poručila je uz snimak gde zaliva rasade jagoda. Možda je pandemija korona virusa usporila čitav svet i promenila način življenja, ali neke stvari se ne mogu zaustaviti i prekinuti – ponajmanje život.

– Odrasla sam na selu. Verovatno da me je ta sredina formirala i usadila neke potrebe u meni, i kada se ukazala prilika, prateći unutrašnju potrebu, počela sam da radim i tu stvar koju volim. Divno je kada vidite nešto što dolazi kao proizvod vašeg rada i kada taj napredak možete svakodnevno da primećujete – istakla je Marija jednom prilikoma za Hello! je ispričala i zašto se vratila na selo:

 

Pročitajte i... Marija Petronijević se RETKO POJAVLJUJE u javnosti, živi u rodnom SELU, a sada otkriva sve o ulozi u „Šifri Despot“

 

– U Visibabama su mi roditelji i malo boravim kod njih, a malo u Požegi. U Beograd dolazim kad god moram i nije mi problem da budem na toj relaciji. Inače, u Beogradu sam živela četiri godine, ali sam i tada često odlazila kod roditelja. Odlučila sam da se vratim u rodno mesto jer sam shvatila da ću, kada budem imala stalno zaposlenje, morati definitivno da se preselim, pa zašto da još ne koristim priliku da budem sa svojim najbližima.

goran.anicic

Autor