Prve fotografije mame i bebe: Marija Petronijević rečima ne može opisati emocije

Autor:

17.11.2021 23:00

Foto:

Foto:

U prvom intervjuu posle porođaja glumica Marija Petronijević objašnjava s kakvim novim osećanjima se suočila kad je ugledala sina, zašto još nije odabrala ime za naslednika i kako planira da ima još dece



Marija Petronijević (34) je 28. oktobra postala mama dečaka i od tada, kako tvrdi, igra svoju životnu ulogu. Glumica, čiju karijeru su obeležile uloge u filmu Emira Kusturice “Zavet” i serijama “Šifra Despot”, “Drug Crni u NOB-u” i posebno u “Selo gori, a baba se češlja”, poslednjih godina živi na obroncima Zlatibora, u rodnom selu Visibaba. Do samog porođaja nije želela da sazna pol deteta, sin ju je obradovao, ali je zato bilo malo vremena da se pripremi sve za dolazak bebe u kuću. Poštujući stare srpske običaje, Marija i njen partner želeli su da ime za bebu odabere kum, koji je imao nekoliko predloga, pa se roditelji sad dogovaraju kako će se sin zvati. Lepa glumica uživa u prvim danima majčinstva i planira da sinu u budućnosti podari brata ili sestru, da ne bi bio jedinac.

Šta ste prvo pomislili kad ste videli bebicu?

- Ne sećam se šta sam pomislila, ali znam da sam osećala zadovoljstvo, sreću, radost, ljubav. I to u nemerljivim količinama, koje se ne mogu rečima ni blizu opisati.

Privatna arhiva

 

Da li ste već smislili ime za sina?

- Kum je dao predlog imena, o kojima razmišljamo. Uskoro ćemo i odlučiti kako će nam se zvati sin.

Jeste li se iznenadili što ste rodili dečaka, pošto niste želeli unapred da saznate pol deteta?

- Čin rađanja i ono što on sa sobom nosi, ili što je meni doneo, sam po sebi je novo iskustvo, za koje ne mogu reći da je iznenađujuće, ali je svakako drugačije od svega onoga što sam do sada imala priliku da osetim. Pol bebe mi nije bio poznat do rođenja. Zbog toga je do izlaska iz bolnice ostalo malo vremena da se za malog dečaka spremi sve ono što mu je bilo potrebno posle dolaska iz porodilišta.

Može li se reći da ste ostvarili životni san?

- Snovi su široka kategorija, ali nesumnjivo imam utisak da trenutno igram i živim svoju životnu ulogu.

Pročitajte i Marija Petronijević podelila divne vesti, pa izennadila sve: Glumica pozitivna na OVO

Privatna arhiva

 

Planirate li da u budućnosti bebi podarite brata ili sestru?

- Želim da sin ne bude jedinac. A kada i da li će dobiti brata ili sestru, zavisi ne samo od naše volje i želje već nekada i od toga da li je to moguće.  

 

Komentari. (0)

Loading