Marija Petronijević

On joj pruža snagu i osmeh: Glumica sa suprugom došla na premijeru filma

Autor:

19.10.2022 22:30

Foto:

Foto:

Glumica Marija Petronijević sa suprugom došla na prremijeru filma



Jedna od najlepših srpskih glumica, koju često porede sa italijanskom lepoticom Monikom Beluči, iznenadila je gledaoce, ali i posetioce kada se na premijeri filma "Komedija na tri sprata" pojavila sa svojim suprugom, koga javnost ima retko priliku da vidi. Marija Petronijević je široj javnost poznata po ulogama u domaćoj seriji "Selo gori, a baba se češlja", u filmu "Zavet", ali i kao voditeljka u emisij "48 sati svadba". Ona je gledaoce osvojila svojom lepotom i šarmom, a kada je njena karijera krenula uzlaznom putanjom, ona je odlučila da se povuče. Zamenila je svetla reflekora i filmsko platno jednostavnim i mirnim životom na selu. U kojem uživa u gajenju domaćih životinja i poljoprivredi.

Boško Karanović

 

 

 

Pročitajte Sin Marije Petronijević PRESLIKAN majka - Pogledajte prve fotografije dečaka koji odrasta na selu sa roditeljima, PRESLADAK JE

 

Lepa Marija se na premijeri filma pojavila sa svojim suprugom sa kojim je već nekoliko godina u srećnom braku, koji je krunisan njihovim naslednikom. Iako je za glumicu protekli period bio težak i bolan, usled gubitka roditelja, njena porodica joj je dala snagu da nastavi dalje. Kao i njen partner Milinko Isaković sa kojim deli iste ideale i poglede na život. Par je na crvenom tepihu nasmejano i  raspoloženo pozirao novinarima. Marijin suprug je poznat kao dobročinitelj i čovek velikog srca iz Loznice.

Njen suprug je pre desetak godina pokrenuo akciju "Milinko vam daruje" u kojoj je putujući po Srbiji ostavljao bezbroj poklona u različitim krajevima u nadi da će ih naći oni kojima su najpotrebniji. Tako, njih dvoje žive u selu Visibabe gde uživaju u sadnji različitih kultura i gajenju životinja. Milinko je jednom prilikom izjavio: "Sve ono što čovek čini tokom života, najčešće je posledica unutrašnje potrebe i njegovo traganje za načinom da ostvari vlastitu sreću, zadovoljsto ili da postigne neki duševni mir. Želeo sam da učinim nešto za sebe i druge i tako sam krenuo. Na taj način, kad uspem da darujem nepoznatom, setim se predaka, upoznajem svoju zemlju."

Boško Karanović

 

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading