Alek Boldvin optužen: Scenarijom nije bilo predviđeno da puca

Autor:

18.11.2021 14:30

Foto:

Foto:

Glumac Alek Boldvin dobio je još jednu tužbu u vezi sa nesrećom koja se dogodila na snimanju filma "Rust", u kojoj je stradala Halina Hačins



U novoj tužbi koju je podnela supervizorka scenarija Mejmi Mičel stoji da se, prema filmskom scenariju od Boldvina uopšte nije tražilo da puca iz pištolja, te da do nesreće ne bi ni došlo da ga se pridržavao.

Mičel tvrdi da se Boldvin, pucavši iz pištolja u pravcu Hačins, poneo nepromišljeno, te da je prekršio ili zanemario ostale sigurnosne protokole. Ona je dodala i da je glumac morao sam da proveri da li je u pištolju prava municija.

Pročitajte i Budi oprezna - Posle slučaja Boldvin naša glumica uperila pištolj

Gettyimages

 

- Po našem mišljenju gospodin Boldvin je odlučio da igra ruski rulet kad je pucao iz pištolja bez prethodne provere, a ni oružar to nije učinio u njegovoj prisutnosti - rekla je advokatica Gloria Olred na konferenciji za novinare.

U tužbi se navodi i da je scenario predviđao snimanje tri kadra – Boldvinovih očiju, mrlje krvi na ramenu i deo torza “dok spušta ruku do futrole i iz nje vadi pištolj”, no da nigde “ne stoji kako iz pištolja treba da puca on ili bilo ko drugi”.

Pročitajte i Nevoljama nikad kraja - Nakon tragične smrti Haline Hačins, nova nesreća na setu filma 'Rust'

Gettyimages

 

Mičel navodi da je na setu počinjen napad, da je namerno izazvana emotivna uznemirenost te da je namerno nanesena povreda.

Podsetimo, prošle nedelje glavni električar na setu, Serž Svetnoj podneo je tužbu protiv Boldvina i protiv producenta filma zbog nesavesnog ponašanja, a vlasti u Santa Feu još uvek vode istragu i zasad nisu podnele krivičnu prijavu.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading