Budi oprezna: Posle slučaja Boldvin naša glumica uperila pištolj

Autor: Gloria.rs

15.11.2021 13:00

Foto: Gettyimages

Foto: Gettyimages

Od kako je američki glumac Alek Boldvin ubio direktorku fotografije Halinu Hačins i ranio reditelja Džoela Souzu na snimanju filma “Rust” u Novom Meksiku, ispalivši metak iz pištolja rekvizita, u kojem su umesto ćoraka bili pravi meci, pištolj u rukama glumaca izaziva jezuOdavno u javnosti postoje polemike o korišćenju pravih pištolja na snimanjima. Tragedija koja se nedavno dogodila na snimanju filma "Rust" nije prva, a da li će biti poslednja zavisi od mnogo faktora.

Pročitajte i Ljubomir Bulajić u novoj "Gloriji" - Vitezovi još postoje

Profimedia

 

Međutim, kao da ovaj nemio događaj nije duboko potresao svet, naši mladi glumci rešili su da smrtonosno oružje upotrebe u humorističkom kontekstu.

Tako je na Instagram profilu glumca Ljubomira Bulajića osvanula fotografija, na kojoj glumica Marta Bjelica drži pištolj u nepravilnom položaju, te je šala nastala na tom osnovu.

Pročitajte i Ljubomir Bulajić - Junaci ne beže

Instagram / Ljubomir Bulajić

 

- Ako vas je ikada zanimalo kako se pravilno drži pištolj, javite se Marti Bjelici - napisao je Bulajić uz fotografiju na kojoj pozira sa koleginicom, a koja je nastala na snimanju "Državnog službenika".

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading