Nevoljama nikad kraja: Nakon tragične smrti Haline Hačins, nova nesreća na setu filma 'Rust'

Autor:

08.11.2021 13:00

Foto:

Foto:

Slučaj Aleka Boldvina nedavno je dobrano potresao svetsku javnost, a čini se da je set filma 'Rust' uklet, s obzirom da nevolje nastavljaju da se događaju.



Nakon tragedije u kojoj je Alek Boldvin, ne znajući da u ruci drži napunjen pištolj, usmrtio snimateljku Halinu Hačins, na setu pomenutog filma dogodio se još jedan nemio događaj. 

Naime, jednog od radnika Džejsona Milera ugrizao je otrovni pauk, zbog čega bi, u slučaju da se situacija ne popravi, mogao da izgubio ruku. Ova nezgoda dogodila se nakon pomenute tragedije u kojoj je učestvovao slavni glumac, a koja je šokirala svet filma. 

Pročitajte i Tragedija na snimanju: Alek Boldvin ubio ženu i ranio reditelja (FOTO)

Gettyimages

 

Slučaj Aleka Boldvina nije se slegao, a dogodio se novi incident

Pomenutog radnika ugrizao je izuzetno opasan opasna vrsta pauka, smeđi pauk samotnjak, inače vrlo otrovna vrsta, prenosi 'New York Post'. Strani mediji dalje izveštavaju da je Miler nekoliko dana nakon ujeda doživeo nekrozu, to jest, odumiranje ćelija u tkivu, te je dobio sepsu. 

Zbog komplikacija završio je u bolnici i bio je podvrgnut nizu operacija. Doktori čine sve što je u njihovoj moći kako bi zaustavili infekciju, te mu spasli ruku, no ako se situacija ne poporavi moraće da mu je amputiraju.

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading