Tragedija na snimanju: Alek Boldvin ubio ženu i ranio reditelja (FOTO)

Autor:

22.10.2021 09:50

Foto:

Foto:

Američki glumac Alek Boldvin ubio je direktorku fotografije Halinu Hačins i ranio reditelja Džoela Souzu na snimanju filma “Rust” u Novom Meksiku, ispalivši metak iz pištolja rekvizita, u kojem su umesto ćoraka bili pravi meci



Američki glumac Alek Boldvin ubio je direktorku fotografije Halinu Hačins i ranio reditelja Džoela Souzu na snimanju filma u Novom Meksiku, ispalivši metak iz pištolja rekvizita, u kojem su umesto ćoraka bili pravi meci, saopštila je tamošnja policija.

Incident se dogodio na snimanju vesterna “Rust”, piše u saopštenju kancelarije šerifa okruga Santa Fe.

Pročitaj i Hilarija i Alek Boldvin prolaze strašan period, po drugi put su izgubili bebu

- Kancelarija šerifa potvrđuje da su dve osobe upucane na snimanju filma “Rust”. Direktorka fotografije Halina Hačins (42) i reditelj i scenarista Džoel Souza (48), ustreljeni su kad je metak iz rekvizita ispalio producent i glumac Alek Boldvin (68) - navedeno u saopštenju.

 

 

Boldvin je, prema pisanju američkih medija, slomljen zbog ove tragedije a još uvek nije poznato da li će krivično odgovarati.

Hačins je helikopterom prevezena u bolnicu Univerziteta Nju Meksiko, gde je proglašena mrtvom, dok je Souzu hitna pomoć odvezla u regionalni medicinski centar, izvestio je CNN.

Prema prvim izveštajima sa lica mesta do tragedije na snimanju filma došlo je kada je Boldvin pucao iz pištolja koji je trebalo da bude napunjen ćorcima.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Poptakal (@poptakal)

 

Halina Hačins je bila jedna od perspektivnijih snimateljki Holivuda, a filmska štampa često ju je nazivala osobom koja će tek imati blistavu karijeru. Samo dva dana pre smrti, objavila je video-klip sa seta vesterna “Rust” i napisala da je “jedna od dobrih stvari na snimanju ovakvih filmova mogućnost da se druži sa konjima”.

 

Istraga je u toku.

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading