Anđelina Džoli ne bira sredstva kojima će pobediti Pita! Da li je ovo kec iz rukava kojim će pridobiti decu?

Autor:

19.03.2021 15:15

Foto:

Foto:

Glumica Anđelina Džoli bori se za svoju decu već godinama. Da dogovor neće biti postignut tako lako, da starateljstvo neće podeliti, te da ništa neće ići kako su planirali u slučaju razvoda, bivši supružnici Anđelina Džoli i Bred Pit dokazali su svojim postpucima mnogo puta do sada. Iako su zakonski rastavljeni od septembra 2016. njihova sudska borba i dalje traje, a po svemu sudeći, postaje još usijanija



Najstariji sin Anđeline Džoli i Breda Pita, 19-godišnji Medoks Džoli Pit, svedočio je protiv oca tokom duge bitke oko starateljstva nad decom bivšeg para.

Džolijeva je 12. marta sudu već predala dokaze koji optužuju Pita za porodično nasilje. U dokumentima se navodi da je glumica i njeno četvoro dece - Medoks (19), Paks (17), Zahara (16) i Šajlo (14) spremno da  svedoči protiv holivudske zvezde Pita.

Pročitajte i Iako je rešila da ga muči, Anđelina će morati da pristane na Bredove zahteve na sudu

 

 

- Medoks je kao punoletna osoba već svedočio u tekućem sporu oko starateljstva i nije baš bio laskav prema Bredu”, ekskluzivno od izvora saznaje “Us Weekly”.

Izvor blizak glumcu je novi potez Anđeline Džoli okarakterisao kao još jedan pokušaj niskog udarca.

- Tokom poslednje četiri i po godine Anđelina je štošta tvrdila. Sve je razmotreno, ali ništa od tih tvrdnji nije potkrepljeno. I decu je već koristila kako bi povredila Breda, i ovo je više nastavak takvog ponašanja. Curenje dokumenata od njenog četvrtog ili petog advokata dogodilo se kako bi naštetilo Bredu - rekao je izvor.

Pročitajte i Iscrpljujućoj borbi najzad se nazire kraj - Konačna odluka suda o slučaju Anđeline i Breda iznenadila je svetsku javnost!

 

 

U novembru 2016. je potvrđeno da je Bred Pit oslobođen optužbi od Odeljenja za decu i porodicu u Los Anđelesu, nakon što su istražili navodno zlostavljanje dece. Nakon navodnog incidenta između Pita i Medoksa u porodičnom privatnom avionu, zvanični razgovori obavljeni su s Pitom, Džoli i svim šestorma njihove dece.

- Odeljenje za decu i porodicu iz Los Anđelesa gotovo ga je odmah oslobodilo svih optužbi za porodično zlostavljanje. Slučaj je ostao otvoren zbog velikog opreza Odeljenja koje je stvar shvatilo vrlo ozbiljno. U gotovo dve godine nadgledanih poseta, nije bilo nijednog slučaja zbog kojeg bi se oglasila zvona za uzbunu -, rekao je upućeni izvor za “Us Weekly”.

Džoli je zahtev za razvod predala u septembru 2016. godine, nakon dve godine braka. Par je proglašen pravno slobodnim u aprilu 2019. godine, ali postupak razvoda je još u toku.

Pročitajte i Anđelina Džoli potpuno utučena - Izgubila sam samu sebe!

 

 

“Us Weekly” je u julu 2020. izvestio da se Pit i Medoks još uvek ne viđaju, a izvor je tada rekao kako ta veza još uvek nije uspostavljena. Dodao je i da Pit ne razgovara ni s Paksom.

U oktobru 2019. jedan upućeni izvor je otkrio kako Pit smatra da je njegov narušeni odnos s Medoksom ogroman gubitak. Međutim, njegovom sinu se to nije preterano dopalo.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading