Anđelina Džoli priznala: Ovo je pravi razlog njenog razvoda od Breda Pita

Autor:

22.06.2020 11:44

Foto:

Foto:



Nakon dve godine ćutanja i ona se oglasila povodom teme koja intrigira celu javnost...

 

Američka glumica i holivudska zavodnica, Andželina Džoli otkrila je pravi razlog zbog kog se razvela od kolege, Breda Pita. U intervjuu za indijsko izdanje magazina Vogue, filmska zvezda je neočekivano javnosti otkrila šta je prouzrokovalo kraj njenog, naizgled idiličnog braka. Kao razlog za to navela je očuvanje zdravlja svoje dece - Medoksa (18), Paksa (16), Zahare (15), Šajlo (14) i blizanaca Vivijen i Noks (11).

 

Pročitajte i... Kako za samo jedan vikend zaraditi 60 miliona dolara? Rešenje imaju Tarantino, Dikaprio i Bred Pit

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Angelina Jolie (@angelinajolie_offiicial) on May 5, 2020 at 7:12am PDT

- Razvela sam se radi zdravlja svoje dece. Bila je to prava odluka. Nastavila sam da se fokusiram na njihovo izlečenje - priznala je glumica.

Džolijeva se takođe osvrnula i na to zašto je sve do sada ćutala o ovoj temi, ali i prokomentarisala da su medijske spekulacije o krahu njenog braka ostavile jake uticaje na njihovu decu.

 

Pročitajte i... Srećna porodica i bez tate Breda: Nasmejana Anđelina Džoli sa decom ukrala šou na crvenom tepihu (foto galerija)

 

- Određeni su u mom medijskom neoglašavanju videli prostor za plasiranje laži u javnost. Mojoj deci nije prijatno da čitaju neistine o sebi, ali ja ih redovno podsećam da samo oni znaju šta je zapravo tačno u ovoj situaciji. Oni su ipak vrlo hrabri i jaki mladi ljudi - dodala je Anđelina.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Angelina Jolie (@angelinajolie_offiicial) on Nov 16, 2019 at 2:13am PST

Držeći se i dalje teme porodice, Džolijeva je prokomentarisala i to kako odgaja svoju usvojenu decu.

- Vrlo je važno pričati otvoreno o svemu i deliti osećanja sa porodicom. Usvajanje i sirotište su pozitivne reči u našem domu. Sa svojom usvojenom decom ne mogu da pričam o iskustvu porođaja, ali im s ljubavlju prenosim svaki detalj mog puta ka njihovom pronalasku i kako je izgledalo kad sam ih prvi put ugledala - podelila je emotivno glumica i dodala:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Angelina Jolie (@angelinajolie_offiicial) on Nov 5, 2019 at 8:57am PST

- Svako usvojeno dete ima svoj prelepi, misteriozni svet koji se prepliće sa vašim. Kada su deca još i druge rase i sa drugog podneblja, ta misterija, taj dar je još veći. Oni ne smeju da izgube taj dodir sa svojim korenima. To se poštuje. Iz toga se uči. Ne postoji lepše putovanja. Ne ulazite samo vi u njihov svet, uzajamno otkrivate jedni druge - zaključila je Anđelina.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Angelina Jolie (@angelinajolie_offiicial) on Oct 4, 2019 at 6:56am PDT

goran.anicic

Autor