Bred Pit ostavio udatu manekenku: Šta je uzrok loše karme koja prati holivudskog zavodnika?

Autor:

29.10.2020 13:12

Foto:

Foto:



Pompezno predstavljena nova ljubav Bred Pita nije potrajala, šta je razlog iznenadnog rastanka?

Zvezda Holivuda Bred Pit pre nekoliko meseci uplovio je u kontraverznu vezu sa udatom manekenkom Nikol Poturlaski, ta vest podelila je javnost. Dok ga je jedan deo javnosti podržavao u ovoj ljubavi, drugi deo ga je javno kritikovao zbog izuzetno velike razlike u godinama, te braka kojim je zgodna manekenka vezana za drugog muškarca.

Anđelina Džoli takođe je imala burnu reakciju na njegov, odjednom sređen ljubavni život. Najviše joj je zasmetalo to što je njen bivši suprug novu devojku vodio u zamak u Parizu gde je 2014. održano njihovo venčanje, a sama činjenica da ima nekog Anđelinu je dovodila u potpuno rastrojstvo.

Pročitajte i: Stara ljubav zaborava nema – Bred Pit ostavio je novu devojku, da li je na pomolu pomirenje? (video)

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Nico (@nico.potur) дана 19. Окт 2020. у 11:48 PDT

Bred Pit - Raskid zbog kog Anđelina likuje?

Kako pišu inostarni mediji glumac i udata manekenka Nikol Poturlaski više nisu zajedno. On je odlučio da je vreme da se on i Nikol pozdrave i da svako krene svojim putem. Nova informacija o Bredovom ljubavnom statusu čini se da će najviše usrećiti Anđelinu koja nikako ne može da podnese činjenicu da njen bivši ima drugu.

- Bred i Nikol raskinuli su pre nekog vremena. Njihova kratka veza nikad nije bila ozbiljna - tvrdi izvor upoznat s njihovim odnosom za US Weekly.

Glumac je navodno istakao da je veza bila čista hemija, bez emocija, dok mnogi govore da je Nikol iskoristila Breda da postane poznata.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

@dead14ug је поделио/ла објаву дана 28. Окт 2020. у 8:42 PDT

Podsetimo se...

Nikol Poturalski i Bred Pit upoznali su se u jednom restoranu u Berlinu koji je, kako su preneli inostarni mediji u vlasništvu njenog supruga. Nikol koja je ukrala Bredovo srce inače je udata za 68-godišnjeg bogataša Rolanda Marija, a javnost je kao i sama Anđelina bila šokirana informacijom da je holivudski zavodnik pristao na činjenicu da bude ljubavnik.

Zbog čega jedan od najpoželjnjih svetskih neženja nikako ne može da pronađe mir i spokoj u ljubavi nije poznato. Možda ga je neka od brojnih žena koje je zaveo u svom životu 'proklela', a možda jednostavno nije muškarac koga drži mesto. Šta vi mislite?