Iscrpljujućoj borbi najzad se nazire kraj: Konačna odluka suda o slučaju Anđeline i Breda iznenadila je svetsku javnost!

Autor:

23.10.2020 18:20

Foto:

Foto:



Anđelina i Bred - borba za starateljstvo trajala je četiri duge godine, a sada joj se, kako kaže izvor blizak Bredovom advokatskom timu, nazire kraj. Sudeći po navodima magazina "New Idea", Bred Pit odneće pobedu i dobiti starateljstvo nad decom.

- Bilo bi gotovo nemoguće da Kalifornijski sud odvoji oca, koji je tako očigledno radio na sebi, od dece za koju se srčano borio. - rekao je izvor za pomenuti magazin.

Kako tvrdi izvor blizak Bredovom advokatskom timu, glumac će dobiti zajedničko starateljstvo nad Noksom, Vivijan i Šajlo Džoli Pit.

Dobrobit dece je najvažnija: Anđelina i Bred zakopali ratne sekire i dogovorili uslove starateljstva 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jolie Pitt Kids (@joliepittkids_) on Jan 31, 2018 at 8:49am PST

- Bred će konačno osetiti ukus pobede. - kaže neimenovani izvor.

Paks i Zahara, starija usvojena deca Anđeline i Breda imaće mogućnost izbora, a kako izvor navodi, oni će verovatno odabrati da nastave da žive sa majkom. Najstariji usvojeni sin poznatog para, Medoks, nije deo spora, jer se zakonski smatra odraslom osobom, koja je i javno izabrala majčinu stranu.

- Bred zna da je Medoks izgubljen i da tu ništa ne može da učini, ali se nada da će sa ostalom decom uspeti ponovo da izgradi odnos i da nadoknadi četiri izgubljene godine.

Anđelina i Bred - borba za starateljstvo bila je iscrpljujuća, pa čak i "prljava". U jednom momentu, Anđelinin tim Breda je predstavio kao "nesposobnog" oca, ali je glumac uspeo da se izbori za svoju priliku da se dokaže i deci i sudu.

Anđelina Džoli priznala: Ovo je pravi razlog njenog razvoda od Breda Pita 

Bred Pit i Anđelina

Kako izvor dodaje, par je pre nekog vremena išao na zajedničke terapije kod psihologa, kako bi sredili odnos zbog dece. Međutim, kako je Bred emotivno nastavio dalje, Anđelina je uradila sve da njihov odnos dodatno zakomplikuje.