Bila je ovo luda ljubav: Koga je Jovana Joksimović volela pre Željka

Autor:

13.04.2022 11:27

Foto:

Foto:

Koga je Jovana Joksimović volela pre Željka



Poznata TV voditeljka Jovana Joksimović, već deset godina je u braku sa pop pevačem i kanautorom Željkom Joksimovićem. Par je otpočeo svoju romansu ranije, nakon vođenja Evrovizije 2008. godine.

Jovana i Željko su zajedno vodili program Evrovizije, i tada su proradile varnice između njih, iako su obije tada bili u vezi. Željko sa voditeljkom Adrianom Čortan, dok je Jovana bila verena za Aleksandra Zeremskog.

Jovana i Aleksandar su bili pet godina u vezi koju su krunisali veridbom neposredno pre početka Evrovizije. Donosimo vam šta je Zeremski u jednom intervjuu za Gloriju govorio o njihovoj ljubavi i razlolzima rastanka. 

Pročitajte i: Posledice vidljive - Izgled Jovane Joksimović zabrinuo sve, šta se dešava s voditeljkom

Gloria Arhiva

 

 Da li sa ove male vremenske distance možete da nam kažete koji su uzroci razlaza?

- Razilazak nikad nije lak, jer se treba navići na drugačije, izmenjene okolnosti. Jovana i ja imamo toliko zajedničkog da ćemo uvek biti jedno drugom podrška i oslonac. Razičli smo se da se odmorimo od petogodišnjeg intenzivnog zajedničkog života. Jovana je mlada, potrebno joj je osećanje slobode! Ona je moderna žena i želi da u životu uživa punim plućima, u čemu je potpuno podržavam. Kao nešto stariji od nje, i osoba sa puno iskustva, svestan sam da je savremenoj ženi, profesionalcu, sloboda najvažnija.

U kakvim ste odnosima danas?

- Ne viđamo se i ne čujemo. Ali naš odnos, kao i uvek, počiva na korektnosti, uvažavanju i prijateljstvu.

Kako je između vas i Jovane počela romansa?

- To je bila sudbinska priča, ljubav na prvi pogled! Pošto smo radili na istoj televiziji, sazvao sam sastanak redakcije Zabavnog programa čiji je i ona bila član. Tada sam je prvi put video. Odmah mi je zaigralo srce, samo je bilo pitanje vremena kada ćemo se spojiti. A to se desilo jedne noći u poznatom beogradskom klubu gde smo spontano počeli da igramo, što je probudilo dublje emocije, koje su nekoliko dana kasnije prerasle u ludu zaljubljenost. Kasnije smo jedno drugom govorili da bi se to desilo i da smo živeli na potpuno različitim tačkama planete. Jednostavno, moralo je da se dogodi! Ogromna uzajamna privlačnost i zaljubljenost prerasla je u strasnu i veliku ljubav koja je trajala više od pet godina. Tu ljubav smo oboje osećali kao životnu, i štitili smo je od drugih.

Pročitajte i: Nećete je prepoznati - Jovana Joksimović objavila fotku staru dve decenije, svi komentarišu jedno

Gloria Arhiva

 

Jovanu je zaprosio u zajedničkom stanu

Kruna velike ljubavi bila je veridba. Oni koji su bili s vama te večeri kažu kako su imali osećaj da su i sami akteri bajke?

- Istina je da smo se verili na vrlo neuobičajen način, takoreći holivudski. Parti koji smo organizovali u Jovaninu čast povodom uspešno realizovanog projekta Evrosonga odigrao se u našem stanu, koji je za tu priliku bio posebno uređen. Ceo prostor je bio raskošno dekorisan, dominirale su ljubičaste orhideje i bele kale, a velika terasa je bila prekrivena roze-belim cvetovima, sa ukrašenim barskim stolovima. Tu je bio i pokretni bar gde su se služili mohito, mai tai i drugi kokteli, a čitavo veče pratila nas je 'unplugged' muzika jednog poznatog domaćeg trija. Pre samog partija zaprosio sam Jovanu, nakon čega smo to objavili prijateljima, pa se sve pretvorilo u slavljeničku atmosferu. 

Mediji su, između ostalog, spekulisali  da je razlog što ste zaproslili  Jovanu, zapravo to što je vaša veza već bila u krizi.

- Prosidba je oduvek bila planirana, samo sam čekao pravi momenat. Jovana je poslednjih meseci bila veoma zauzeta, pa sam u prvom slobodnom trenutku rešio da to formalizujem. Prosidba nije bila odgovor na krizu, već logičan sled događaja u ljubavi koja traje više od pet godina.

Pročitajte i: Kumstvo je za nju prošlost - Jovana Joksimović definitivno stavila tačku na prijateljstvo s Srđanom Predojevićem?

Gloria Arhiva

 

Nekako se čini, bar po pisanju medija, da je sve krenulo nizbrdo nakon Jovaninog angažovanja na Evrosongu?

- Evrosong nisam video kao pretnju našoj vezi, naprotiv. Ponosan sam na Jovanin uspeh i uvek sam je podržavao kao profesionalca. Nas dvoje smo navikli da ne obraćamo pažnju na pisanja štampe, već da vodimo svoj život. Evrosong je bio veoma iscrpljujući i za Jovanu i za mene, i imali smo potrebu za odmorom. Ali, imali smo ogromno poverenje u našu vezu i emocije.

Kao uzrok raskida mediji spominju navodnu Jovaninu vezu sa Željkom Joksimovićem.  Da li je to istina? Pre mesec dana na zabavi na splavu H2O bili ste sa Adrianom Čortan i Željkom Joksimovićem, i tada ništa nije ukazivalo da među vama nešto nije u redu. Ubrzo su se usledile priče da ste raskinuli veridbu.

- Poznajem Željka i Adrianu, sretali smo se nekoliko puta. Moj odnos sa Željkom je korektan, izuzetno cenim pomoć i podršku koju je pružao Jovani u pripremi i realizaciji Evrosonga. Jovana i ja još nismo razgovarali o njenoj navodnoj vezi sa Željkom koja se spominje u medijima. Ona je žena od integriteta, mlada je i ambiciozna, i svaku njenu odluku podržavam.

Pročitajte i: Jovana Joksimović progovorila o odnosu sa Minom - Ne mogu da joj budem majka ni drugarica

Gloria Arhiva

 

U međuvremenu, već godinama u svim medijima su izlazile vaše i Jovanine zajedničke fotografije,  na kojima ste uvek bili nasmejani i delovali krajnje srećno. Sve je izgledalo beskrajno idilično.  Da li je u vašoj vezi i ranije bilo kriza?

- Bilo je srećno i sjajno. Idilu su činile, između ostalog, prijatne i intimne večere, česte zajedničke šetnje naše kuce Beti, podrπka koju smo imali od roditelja. Posebno moram da naglasim pažnju koju je Jovana  posvećivala mojim kćerkama, a naročito Miji. S njom je leti vozila rolere, a zimi odlazila na klizanje. Kao i u svakoj vezi, bilo je i uobičajenih nesporazuma. Oni su se svodili na to da njoj smeta što ponekad u kolima volim da slušam klasiku, ili što ona na odmoru spava dokasno, a to smeta mojoj potrebi za istraživanjem mesta i predela u kojima boravimo.

Najbolje su se slagali u seksu, hrani i piću

U čemu ste se najbolje slagali?

- U seksu i izboru hrane i pića!

Kada je Jovana izabrana za jednog od voditelja Evrosonga, prvi ste je podržali, zar ne?

- Kada je Marija Šerifović pobedila u Helsinkiju, radovali smo se i tada sam Jovani rekao da će sigurno ona tu manifestaciju voditi u Beogradu. Njoj je to tada izgledalo nemoguće, a ja sam u to čvrsto verovao i do samog izbora voditelja govorio joj da ne brine, zato što znam njene profesionalne kapacitete: izvanredan izgled, savršena dikcija, odlično znanje engleskog jezika, snalažljivost pred kamerama. Posebno sam joj ukazao kako treba da poradi na scenskom pokretu. Upravo zbog navedenih kvaliteta sve vreme priprema sam je podržavao, ne mešajući se u njen rad i probe. Znam koliko je sposobna, i zato sam joj dao punu slobodu da sama otkrije i potvrdi svoje sposobnosti.

Pročitajte i: Sirote male bogatašice - Kako se provode Jovana Joksimović, Ivana Mišković i Marija Tarlać

Gloria Arhiva

 

Nakon njihovog razlaza, Jovana je otpočela vezu sa Željkom, dok je Aleksandar bio sa Aleksandom Radović s kojom je dobio ćerku Ninu.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading