Jovana Joksimović doživela neprijatnost: Slučajnost ili namerna sabotaža?

Autor:

08.12.2020 12:41

Foto:

Foto:



Jovana Joksimović svojim dugogodišnjim radom na Jutarnjem programu osvojila je srca domaće publike. Njen poslednji projekat, na televiziji njenog supruga Željka s nestrpljenjem je isčekivan. 'Uranak1' koji je kreirala s svojom koleginicom Manjom Grčić premijerno je trebalo da bude prikazan u ponedeljak 7. decembra u 7 časova i 25 minuta na K1 televiziji. Međutim na iznenađenje kompletnog auditorijuma program ipak nije emitovan zbog navodne sabotaže. Mnogi su ovo protumačili kao direktan napad na Jovanu Joksimović i njen rad.

Jutarnji program ipak je prikazan, sa dva sata zakašnjenja, a voditeljka se povodom celog slučaja oglasila na Instagramu.

- Jutros u 7:19 neko je presekao optičke kablove na K1 televiziji i tako odložio dugo najavljivan početak jutarnjeg programa na našoj televiziji. Samo na dva sata, koliko nam je trebalo da rešimo ovu diverziju - Napisala je Jovana, te dodala:

Jovana Joksimović, foto: Instagram Prntscr

- Broj onih koji nam ne žele dobro, njihov strah od 'Uranka' je proporcija sa našim kvalitetom. Dakle slobodno nastavite, to samo govori koliko smo dobri i nezaustavljivi. Idemo dalje. Svakog jutra - zaključila je voditeljka.

Jovana Joksimović ima velika očekivanja od ovog projekta, a kako planira da postigne veliki uspeh objasnila je nedavno za magazin 'Story'.

- Ne bih rekla da se plašim, pre bih rekla da imam jasan cilj. Da pravim program koji će ljudi videti i hteti da gledjau. Da okupim publiku u što većem broju. Ograničenja, a kabl jeste, ali samo trenutno, ograničenje, ne smeju da budu i opravdanja. Ako budemo uspeli, kao što hoćemo, svi će nas gledati.

Pročitajte i Jovana Joksimović: Željko mi samo ovu želju nije ispunio!